MONEYBACK μέσω των χρησιμοποιημένων εισητηρίων στα ΜΜΕ

Το MONEYBACK δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει κίνητρα ενίσχυσης και ανάπτυξης στη χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς για τις καθημερινές μας μετακινήσεις με τις αστικές και υπεραστικές συγκοινωνίες (λεωφορεία, τράμ, τρόλευ, μετρό, ηλεκτρικός, προαστιακός)


Με το Σύστημα εξαργύρωσης χρησιμοποιημένων εισιτηρίων Μ.Μ.Μ., MONEYBACK, έχουμε μόνο όφελος, χωρίς να απαιτείται καμία απολύτως προϋπόθεση για τον καταναλωτή - επιβάτη, αρκεί να δίνουμε στα ταμεία των συμβεβλημένων επιχειρήσεων τα χρησιμοποιημένα μας εισιτήρια, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

Με το MONEYBACK βγαίνουμε πάντα ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!

> Τα χρήματα που ξοδεύουμε για την αγορά των εισιτηρίων, στις καθημερινές ή προγραμματισμένες μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μας επιστρέφονται!

> Η αξία των χρημάτων μας διπλασιάζεται (Αγοράζω εισιτήριο -> μετακινούμαι -> δίνω χρησιμοποιημένο εισιτήριο στο ταμείο -> έχω επιπλέον χρήματα για τις αγορές μου!)

> Ουσιαστικά με την καθημερινή εξαργύρωση των χρησιμοποιημένων μας εισιτηρίων, στις συμβεβλημένες με το Σύστημα MONEYBACK επιχειρήσεις, επιτυγχάνουμε τον μηδενισμό του κόστους των μετακινήσεων μας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αξιοποιώντας τα χρήματα αυτά για αγορές!

> Γλυτώνουμε την πόλη μας από τα πεταμένα εισιτήρια στους δρόμους.
ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΠΛΕΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ!!

> Τα χρησιμοποιημένα εισιτήρια, ανεξάρτητα από το πόσο παλιά έχουν εκδοθεί η χρησιμοποιηθεί, δεν είναι πλέον άχρηστα χαρτάκια. ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ.

> Ποτέ δεν ήταν πιο επιτακτική η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς έναντι των Ι.Χ., ειδικά στις μεγάλες πόλεις, όπου γλυτώνουμε το άγχος, την κυκλοφοριακή συμφόρηση καθώς και πολύτιμο χρόνο μετακινούμενοι άνετα και... ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Γι αυτό ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!

Με το MONEYBACK, το σημαντικό ποσό που "επενδύουμε" κάθε μήνα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τις μετακινήσεις μας, ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!
http://www.moneybacksystem.gr/kataMB.php