Το στεφάνι της sex editor Ερ.Χειρδάκη, ο άντρας της Οικονομάκου και γίνεται ....της Σειρήνας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα και οι Λιαγκοσκορδάδες το γλέντησαν το θέμα !
Ρε τι γίνεται σε αυτή την showbiz της ημεδαπής! Το νέο αμόρε της οικονομάκου είναι ακόμα "στεφάνι" της Χειρδάκη ...Και σύντομα θα συναντηθούν να της γνωρίσει την Αθήνα! Πάντως η Ειρήνη το έχει ...Αλλωστε τι sex editor είναι αν δεν έχει τέτοιες εμπειρίες! Δείτε το θέμα:


"Ο 26χρονος είναι ακόμη παντρεμένος με την sex editor Ειρήνη Χειρδάρη και η ίδια αποκαλύπτει στο περιοδικό Ciao: "Γνωριστήκαμε στη Βραζιλία. Εγώ ταξίδευα εκείνη την περίοδο και εκείνος είχε επιστρέψει για λίγο στην πατρίδα του, διότι έκανε καριέρα ως μοντέλο στην Ιταλία. Ο ερωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Μέσα σε ένα μήνα μού έκανε πρόταση γάμου, παντρευτήκαμε και ήρθαμε στην Ελλάδα, όπου ξεκίνησε να δουλεύει ως μπαρμαν και μοντέλο" εξομολογείται η Ειρήνη, ξετυλίγοντας τις αναμνήσεις από τους δυο γάμους τους, τον πνευματικό στη Βραζιλία και τον πολιτικό στην Ελλάδα.

Στο Super Star η δημοσιογράφος είπε πως έχει χωρίσει εδώ και δύο χρόνια με τον Ροντρίγκεζ αλλά στα χαρτιά είναι ακόμη παντρεμένοι. Ο Ραούλ μάλιστα την έχει ενημερώσει για τον νέο του έρωτα και αυτό σύμφωνα με τα λεγόμενά της σημαίνει ότι η Αθηνά είναι κάποια σημαντική στη ζωή του. Από την πρώτη στιγμή που χώρισαν είναι φίλοι κι ο ένας γνωρίζει για τη σχέση του άλλου. Μάλιστα ο Ροντρίγκεζ ζήτησε από την Ειρήνη να της γνωρίσει την Αθηνά αλλά δεν έχει γίνει λόγω έλλειψης χρόνου. Και συμπληρώνει στο περιοδικό Ciao πως όταν "δέσει" η σχέση τους θα το σκεφτεί πιο σοβαρά να τη γνωρίσει. Τώρα έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τη ζωή τους."
 http://www.newsit.gr/