Η ΜΕGA -ΛΗ "ρεκλάμα" ...και ο μεγάλος "διασυρμός" από την ΜEGA-ΛΗ αγωγή !

Τέτοιο "διαφημιστικό" (που βέβαια σε δικόγραφα κοστίζει 4.000.000 ευρώ )  δεν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! Τέσσερις top τηλεστάρ μηνύουν ένα blog πρωταγωνιστώντας στην "διαφήμισή" του . Ζητάνε ούκ ολίγα ,από 1.000.000 ευρώ ο έκαστος ! Και το blog τσιμπάει τουλάχιστον συν 200-300 online από τους συνήθεις επισκέπτες.... Το διαδίκτυο γεμίζει με σατιρικά φωτοκολαζ και ποστ από τους άλλους αγανακτισμένους bloggers.

Οπότε λογικά η "υποτιθέμενη δυσφήμιση" απο την ψηφοφορία του blog έχει γίνει πανιντερνικός  "διασυρμός" για τους ενάγοντες ! Τι μένει , να ζητήσουν κάτι συν στα διεκδικούμενα ως συμμετοχή τους στην "διαφήμιση" του blog ! Η να μηνύσουν και  μερικές εκατοντάδες  ακόμα blogs, να βγάλουν κάτι παραπάνω.
Τι δείχνουν όλα αυτά ...Όσοι μηχανεύονται τέτοια κόλπα στο διαδίκτυο ...δεν έχουν υπολογίσει σωστά το εύρος της δύναμής του ! Και ότι ο κόσμος δεν μασάει...
Και ποιος το ήξερε ότι το fimotro έκανε αυτή την ψηφοφορία. Μερικές χιλιάδες επισκέπτες του ! Τώρα το ξέρουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες  του διαδικτύου,  αναγνώστες , ακροατές , τηλεθεατές  άλλων μέσων ενημέρωσης! 
Μήπως τελικά "αυτοδυσφημούνται" και πρέπει να αυτομηνυθούν!