Λαζόπουλος, Αυτιάς , Παπαδάκης , Ραδιο Αρβύλα "έριξαν πόρτα" στους απολυόμενους της Cosmote ? !!!

Ακόμα και οι λαϊκίστικες εκπομπές "κώλωσαν" μπροστά στον "σπόνσορα"  ΟΤΕ -Cosmote.Πάνω απ  όλα τα ενσημούλια.... που θα έλεγε και ο γίγαντας της ενημέρωσης Γιώργος Αυτιάς ! Δείτε επιστολή που πήραμε απο αναγνώστη για το πως "έφαγαν πόρτα" οι απολυόμενοι της Cosmote στα τοπ του λαϊκισμού της Ελληνικής ΤV ! Κάθε αντίρρηση δεκτή ! Εμείς δεν έχουμε σπόνσορα και τα βάζουμε ΟΛΑ !



"Καλησπέρα

Θα ήθελα να γράψω κάποιος πράγματα που αφορούν το χώρο των με και τα οικονομικοπολιτικα συμφέροντα .αφορμή πήρα από τις απολύσεις στην cosmote και την αποσιώπηση τους από τον τύπο και όχι μόνο.

Ας αρχίσουμε όμως από τους προοδευτικούς υπερεκτιμημενους και καλοπληρωμένους τηλεαστερες.

Λ.Λαζοπουλος πολλοί πίστεψαν ότι θα σπάσει το εμπάργκο ,λανθασμένα βέβαια γιατί ούτε αντιπροσωπεία δέχθηκε ούτε σε πολλά mail που στάλθηκαν ζητώντας να αναφέρει κάτι ανταποκρίθηκε .Χορηγός της εκπομπής του ο ΟΤΕ,τυχαιο δεν νομιζω!

Ράδιο αρβύλα sms ,mail (γιατί αυτοί δεν…. μασάνε εδώ κοτζάμ Λάτσιο σατιρίζουν)παρακαλώντας να αναφερθούν στο θέμα , το αποτέλεσμα καμία αναφορά . Χορηγός στα περισσότερα project του ομίλου η cosmote.

Παπαδακης Αυτιας και λοιποι συγγενείς καμία ανταπόκριση και για να τα λέμε όλα στον Καμπουρακη δεν απευθυνθήκαμε γιατί το θεωρήσαμε άσκοπο εξ αρχής..

Από τις εφημερίδες είδαμε απίστευτη παραπληροφόρηση με εξαίρεση και φωτεινό παράδειγμα την ελευθεροτυπία .

Δεν ξέρω αν ξεχνώ κανένα αλλά θεωρώ ότι το κλίμα το αντιληφθήκατατε "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ