Πως διαμορφώνονται τα νυχτερινά κέντρα στην Παραλιακή το Καλοκαίρι

Ξεκαθαρίζει το τοπίο λίγες μέρες πριν το Πάσχα για τα σχήματα στα νυχτερινά κέντρα της παραλιακής αλλά και για τα Club που θα βρεθούν στα περιζήτητα πόστα του καλοκαιριού.

 Το "Posidonio" θα ανοίξει το Μ. Σάββατο 23/4 και θα έχει για ακόμα μια σεζόν τον Πάνο Κιάμο με τον Κώστα Μαρτάκη την Ελένη Φουρέιρα και την Πωλίνα Χριστοδούλου.
 Στο "Θάλασσα" η περίοδος θα έχει τρεις ενότητες, στην πρώτη ο Σάκης Ρουβάς, στην δεύτερη ο Αντώνης Ρέμος και στην τρίτη ο Γιώργος Μαζωνάκης.
 Στο "Θέα" για άλλη μια χρονιά ο Νίκος Οικονομόπουλος μαζί με τον Ιωακείμ Φωκά και πολύ πιθανών τον Νίνο.
 Στα "Αστέρια" η Αγγελική Ηλιάδη πολλούς νέους καλλιτέχνες όπως δείχνει μέχρι τώρα αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα τουλάχιστον αντρικό πρώτο όνομα αν και ακούγετε το όνομα του Κωνστάντιου Αργυρού που έκανε πολύ καλή σεζόν δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο το χειμώνα.
 Στο "Romeo" που θα κλείσει για λίγο μόνο απ όσο ακούγετε παραμένει ο Χρίστος Χολίδης και φρεσκάρει όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα.
  Όσο αναφορά τα Club στο " Ακρωτήρι" κατεβαίνει η ομάδα του χειμερινού "Boutique" με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του και νέα πάρτι έκπληξη τις καθημερινές και μεγάλης έκτασης ανακαίνιση απ όσο ακούγεται.
 Στο "Catalara" το "W" όπως και πέρυσι με δυνατή μέρα την Πέμπτη λόγο του πάρτι.
 Στο "Balux" η ομάδα του Candy bar και του Apsenti θα συνεργαστούν
 Στον "Ειρηνικό" πάει το Dream Citi μετά από την παρθενική του εμφάνιση το χειμώνα στην Ιερά Οδό θα προσπαθήσει να αναγεννήσει το μεγάλο στέκι της παραλιακής μια και 2-3 χρόνια τώρα έχει να κάνει επιτυχημένη σεζόν. Έχει να αντιμετωπίσει όμως ένα δήμαρχο, που απ όσο γνωρίζουμε δεν θα τους αφήσει σε χλωρό κλαρί, ήδη καταστηματάρχες, από την Βούλα Βουλιαγμένη, έχουν αρχίσει κιόλας, να αντιδρούν στους αυστηρότατους ελέγχους του (κάπνισμα, ωράριο, ένταση μουσικής κα)
http://nyxtobaths.blogspot.com/