Πορνό βίντεο από την Μαίρυλιν Μορνόε !

 Πως δεν το ανακάλυψε ακόμα η Τζούλια να μας ότι και αυτή είναι η Marilyn Monroe της Ελλάδας ! Και έκανε μια αντίστοιχη τηλεταινία  ! Δείτε το θέμα :

H Marilyn Monroe ηταν μια μεγαλη καλιτέχνης αλλα και ενα αστέρι της εποχής.Λιγο πολύ ολοι γνωρίζουμε πως στα πρώτα βήματα της καριέρας της γυρισε και ταινία πορνό το 1948. Το πρωτότυπο της ταινίας ανακαλύφθηκε από μια σουηδεζα φωτογράφο το 1980.




Το 1965 σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα ...Προειδοποίηση : ΠΟΡΝΟ....του FBI - τρία χρόνια μετά το θάνατο της - , προσφέρθηκαν 25.000 δολάρια στον Joe star DiMaggio ο οποίος ηταν παντρεμένος με την Μέρυλιν για μόλις 9 μηνες και ο οποίος ηταν ο μόνος κατοχος ενος αντιγράφου αυτής της πορνοταινίας για την αγορά της αλλά ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε. Άλλο ένα αντίγραφο της ταινίας αργότερα εμφανίστηκε σε μια ισπανική συλλογή . Το Ερωτικο Μουσείο του Χόλιγουντ αγόρασε ένα αντίγραφο της ταινίας για να επιβαιβεώσει αν οντως ηταν η Μέρυλιν και την εμφανίζει στην μόνιμη συλλογή για την ηθοποιό.Αν και το αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου ήταν διστακτικο να επιβεβαιώσει την ταυτότητα της ηθοποιού στην ταινία, το 1996, σε επιστολή που είχε δώσει εγραφε ότι ήταν δική της.

πηγή http://blog-my69.blogspot.com/