Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΕΙΡΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ»

14 Έλληνες νέοι δημιουργοί, ενεργά μέλη της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, καταθέτουν τη σκηνοθετική τους ματιά σε έναν πρώτο κύκλο 14 επεισοδίων σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ» με θέμα τη Μετανάστευση, που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή, από 1η Απριλίου, ώρα 18.30μ.μ στη ΝΕΤ.


Οι νέοι αυτοί σκηνοθέτες, στοχεύοντας την κάμερά τους πάνω στους πρωταγωνιστές κάθε επεισοδίου, αναδεικνύουν τα καθημερινά προβλήματα, το ρατσισμό, την ανεργία, την γραφειοκρατία, τις προβληματικές συνθήκες εργασίας και τη κοινωνική απομόνωση που βιώνουν τις περισσότερες φορές οι μετανάστες.

Κάθε φορά, ένα σημαντικό ημίωρο κομμάτι της σειράς καταγράφει τη συνύπαρξη αυτών των ανθρώπων στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις αλλά και την περιφέρεια, τον ιδιαίτερο συχνά τρόπο ζωής τους, τις ανησυχίες, τις χαρές και τις λύπες τους, το πώς εργάζονται και διασκεδάζουν. Έτσι αναδεικνύονται ανεξερεύνητες και κρυφές πτυχές της ζωής των μεταναστών, ανατρέποντας για τον θεατή κοινωνικές προκαταλήψεις χρόνων και θέτοντας εκ νέου τις βάσεις ενός δύσκολου κοινωνικού διαλόγου.
Η σειρά αυτών των ντοκιμαντέρ αναδεικνύει την ευαισθησία και την ματιά 14 νέων σκηνοθετών δημιουργών που αποτελούν, μαζί με παλαιότερους, το δυναμικό του πολιτιστικού φορέα της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών.
Η Δημόσια Τηλεόραση δίνει την δυνατότητα σε αυτούς τους νέους σκηνοθέτες να προβάλλουν τη δημιουργική γραφή τους και να επικοινωνήσουν με το ελληνικό κοινό.
Οι σκηνοθέτες που η δουλειά τους θα παρουσιαστεί σε αυτήν τη σειρά της ΝΕΤ, είναι, μεταξύ άλλων:
• Αλέξανδρος Αβρανάς
• Παναγιώτης Καραμήτσος
• Νίκος Ζάππας
• Ζαφείρης Χαϊτίδης
• Δημήτρης Καμπάς
• Κώστας Σταματόπουλος
• Γρηγόρης Βαρδαρινός
• Δημήτρης Αντζούς
• Νίκος Λογοθέτης
• Γιώργος Διδυμιώτης
• Χρήστος Δασκαλάκης
• Στέφανος Μονδέλος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…