Ο έφηβος του ροζ Ιντερνετ µπαίνει τώρα στις ψηφιακές µπίζνες

Ας ήταν στην Ελλάδα και θα του εξηγούσαν το όνειρο ...Δέκα Τατιάνες και 15 Σομπολαίοι δεν θα τον ξέπλυναν ! Ασε δε τα παρασήμα, θα έπεφταν σύνεφο  ...με χρυσά και πλατινένια DVD της Τζούλιας και της Ντουβλη ! Δείτε το Θέμα:
Ονοµάζεται Κρίστοφερ Πουλ και είναι µόλις 23. Στα 15 του ίδρυσε το 4chan, το οποίο διαχειριζόταν κρυφά από τον υπολογιστή του δωµατίου του.
Οι γονείς του σίγουρα δεν φαντάζονταν πως ο κανακάρης τους βρίσκεται πίσω από ένα διαδικτυακό φόρουµ γεµάτο πορνογραφικό υλικό µε 12 εκατ. ανώνυµους επισκέπτες τον µήνα. Ούτε ο ίδιος πίστευε ότι εξαιτίας του θα έκανε καριέραως οµιλητής, σύµβουλος σε επενδυτική εταιρεία και «διασηµότητα» στις ΗΠΑ. Οι εκπλήξεις στη ζωή του νεαρού κ. Πουλ δεν τελειώνουν εδώ. Μερικοί από τους πιο γνωστούς επενδυτές, όπως ο Ρον Κόνγουεϊ (εις εκ των πρώτων επενδυτών της Google) και o Κένεθ Λέρερ, συνιδρυτής του Huffington Post, αποφάσισαν να χρηµατοδοτήσουν τη νέα του επιχειρηµατική προσπάθεια, το σάιτ Canvas. Συνολικά απέσπασε 625.000 δολάρια και ατάκες του τύπου «ήταν µια από τις ευκολότερες επενδυτικές αποφάσεις» ή «η επένδυσή µας είναι ο Κρις».

Οσοι µπαίνουν στο Canvas ανεβάζουν φωτογραφίες και οι υπόλοιποι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν ό,τι θέλουν στο υλικό. Φυσικά ανώνυµα. Ο Κρις ελπίζει ότι σύντοµα το ίδιο θα γίνεται και µε βίντεο. Οπως λέει – και προφανώς έχει πείσει τους επενδυτές γι’ αυτό –, το δηµιούργηµά του θα αλλάξει τον ρου της ιντερνετικής διασκέδασης... Θα δείξει. Να σηµειωθεί πάντως ότι τα κέρδη του 4chan αρκούν απλά για να καλύψει το κόστος λειτουργίας του.
http://www.tanea.gr/