H Eπιστολή ενός αστυνομικού στο Υπουργό Χρ Παπουτσή

Πήραμε στο email και αναρτούμε το παρακάτω κείμενο
"Θα παρακαλούσα να δημοσιευθεί η απάντησή μου – γνώμη μου, για ενημέρωση των πολιτών, συναδέλφων μου και του Υπουργού μου.

Η Αστυνομία κατεβάζει ρολά, κάθε μέρα, μόνο στην Αττική ακινητοποιούνται 2 οχήματα λόγω βλάβης και μεταφέρονται στο πάρκινγκ της Αμυγδαλέζας, τίποτα δεν επισκευάζεται λόγω έλλειψης χρημάτων, ας μην αναφερθούμε στις μηχανές και τον εξοπλισμό των επιβαινόντων συναδέλφων, να φανταστείτε ούτε χαρτί και στυλό δεν υπάρχει για την αναγκαία λειτουργία των υπηρεσιών με συνέπεια την μη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Πιο σημαντικό από όλα και δεν το λέει κανένας είναι ότι, όποιος διατίθεται σε απόσπαση για υπηρεσιακούς λόγους θα πληρώνει από την τσέπη του διαμονή-διατροφή και θα τα εισπράττει στο τέλος του χρόνου, το κουφό είναι ότι αν δεν υπάρχουν χρήματα θα παραγράφονται μετά την παρέλευση του έτους.

Αυτά έκανε ο Παπουτσής και για να μην ακούγονται αποφάσισε να διαλύσει το σωματείο της Αττικής και όχι μόνο με τις ρυθμίσεις που προωθεί για τον συνδικαλισμό.

Φαίνεται ότι αυτοί, που οργανωμένα και με γνώμονα το συμφέρον του αστυνομικού, ήταν οι μόνοι που χαλούσαν τα σχέδια του σημερινού Υπουργού, αλλά δεν ήταν διαπλεκόμενοι μαζί του, όπως η Ομοσπονδία και τους έστειλε για μπύρες. Aντί να κοιτάξει να ανεβάσει το επίπεδο της Αστυνομίας, κόβει κάθε φωνή διαμαρτυρίας.

Κ. Παπουτσή καλοπροαίρετα σας υπενθυμίζω ότι εκλέγεστε στην Α΄ Αθηνών όπου υπηρετούν γύρω στους 25.000 μόνο Αστυνομικοί, ας μην προσθέσουμε οικογένειες και φίλους, αν εσείς μετά την διάλυση της Αστυνομίας θέλετε να διαλύσετε και την φωνή μας, Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο.

Ένας Αστυνομικός που υπηρετεί στην Αττική και σας ψήφισε."