Eίναι γεγονός ...Κρατική διαφήμιση και στο site της ΣΤΑΗ!

Εχει κατάταξη στο alexa.com  για Ελλάδα 2.450 ( δηλαδή όσο ένα θεματικό vortal ή μια καλοδιαφημισμένη σελίδα επιχείρησης ) Βάλτε κατά μέσο όρο κάπου 800-1000 επισκέπτες την ημέρα ! ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΝLINE μέσα σε 10 λεπτά ένα υψηλής αναγνωσιμότητας blogs !  Και όμως εκεί έβαλαν διαφήμιση από το ΥΠΕΧΩΔΕ ...ΧΩΣΕ και ΣΩΣΕ! 
Και συ μαλάκα Έλληνα Πλήρωνε  Ελλείμματα και μνημόνια! Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει ...όπως και τα mediaκα λαμόγια ! Βρήκαν τρόπους  κρατικής "μίζας" και στο διαδίκτυο ! Που είσαι ρε Μαυρίκο με τα φασόν  φύλλα σου και την κρατική διαφήμιση! Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που μοιράζει διαφήμιση με βάση την επωνυμία και το κολλητιλίκι! Και θέλουν να βάλουν και αγγελιόσημο στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ Να πνίξουν και την τελευταία ελπίδα ανάπτυξης και προβολης των επαγγελματιών ! Δείτε το θέμα !
"Ξεκίνησαν οι κρατικές διαφημίσεις στο site της Έλλης Στάη (ellispoint.gr). To σημειώνουμε γιατί είχαμε δημοσιεύσει πληροφορίες ότι λόγω της θέσης της στην κρατική τηλεόραση θα πάρει όλο το φιλέτο των κρατικών διαφημίσεων. Η επιβεβαίωση δεν άργησε να... έρθει. Το site που έχει μικρή επισκεψιμότητα (σειρά 327.868 στον πίνακα της Alexa), έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη κρατική διαφήμιση από το υπουργείο Περιβάλλοντος! Άντε και καλή... συνέχεια!"
http://fimotro.blogspot.com/