Eλεος με τους "φευγάτους" εκβιαστές bloggers ! Σοβαρότης μηδέν

Ποιος την έχασε για να την βρούνε στην Ελλάδα . Με τους ζαβούς τους φευγάτους και τους πορνοδιεστραμένους κάνουν εδώ και χρόνια παιχνίδι σε βάρος του διαδικτύου καλύπτουν τους μεγάλους και επώνυμους και δημιουργούν, όταν τους παίρνει και όπως τους παίρνει, μύθους ...Πουλάνε και κανένα τσοντοshow στα youporn Για να πουλάνε χύμα τσόντα τα κανάλια ...και να δημιουργούν εκτρώματα σε βάρος άλλων!Και αλίμονο σε όποιον άτυχο πέσει στο δρόμο τους ! Βέβαια το παραμυθάκι με τους bloggers -εκβιαστές παλιό και χιλιοπαιγμένο ...¨Οπως και το υπερόπλο (αλα θεού ΛΑΚΟ) με τις δύσκολες εξιχνιάσεις ! Η Ελλάδα είναι η τελευταία στην χρήση διαδικτύου!
Και όσοι το χρησιμοποιούν σε ποσοστό 80% άσχετοι με τους τρόπους χρήσης και βέβαια επιρρεπείς σε λάθη κακής χρήσης και προστασίας δεδομένων τους και ευτυχώς εύκολη "λεία", οταν λειτουργούν παραβατικά !  Η ηλεκτρονική εγκληματικότητα στην Ελλάδα είναι χαμηλή, εξιχνιάσιμη και κινείται στα όρια της λεγόμενης μικροεγκληματικότητας ! Βέβαια υπάρχει και η παγκόσμια μάστιγα της παιδικής πορνογραφίας και της παιδεραστίας που είναι εξίσου ανεπτυγμένη στην Ελλάδα και στην συμβατική της μορφή . Και βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει και είναι δύσκολο να υπάρξει στην Ελλάδα θύλακας διακίνησης και κατασκευής τέτοιου υλικού μέσω διαδικτύου, γιατί και το επενδυτικό web περιβάλλον δεν το  επιτρέπει . Και η παροχή πληροφοριών στο 100% από την Interpol , που παρεμβαίνει και να χτυπά τους σέρβερ σημαντική . Γιατί η εξιχνίαση αυτών των υποθέσεων προϋποθέτει να βρεις τους σέρβερ ! Από κεί ξεκινά το χτύπημα και όχι απο τον χρήστη !
Βεβαια όσους περισσότερους χρήστες μαζεύουν τόσο το καλύτερο, γιατί μειώνεις τον κύκλο των πελατών  ! Δείτε τώρα το θέμα

Α, μάθαμε και ποιό blog ήταν "εκβιαστές" και συνελήφθησαν

Αλλά γιατί να το μαθαίνουμε από blogs και να μην αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.; Πρόκειται για το ...
παγκοσμίως άγνωστο ιστολόγιο http://paradikastiko.wordpress.com/
του οποίου οι αναρτήσεις έχουν αφαιρεθεί, αλλά το μπλογκ ήταν επώνυμο!

Οι διαχειριστές, όχι μόνο έγραφαν ποιοί είναι, αλλά αναρτούσαν και τις μηνύσεις που υπέβαλαν, αυτούσιες ! Ήταν ένα ζευγάρι που έκανε φυλακή (ο ένας όπως γράφει το eglimatikotita) και ασκούσαν το επάγγελμα του βιο-θεραπευτή.
Μάλιστα το ζευγάρι των διαχειριστών εμφανίστηκε σε εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και έγινε γνωστό από την "κούρα" που έκανε στην άτυχη ηθοποιό Γιούλη Μπάρκα.
Γενικώς ήταν λίγο "φευγάτα" άτομα, που είχαν εμμονές με τους δικαστές και έγραφαν τον καημό τους.
http://taxalia.blogspot.com/