Τρομοκρατία με το "Youporn "και τον "Απόστολο Γκλέτσο" ...στην ΕΛΛΑΔΑ

Ρε τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε σε αυτό το τόπο!  Σατιρικά,  σεξουαλικά  και το "Γκλέτσος" τα ονόματα που χρησιμοποιούσαν οι "Πυρήνες της φωτιάς" στα   email  που έστελναν τις προκηρύξεις  λέει η αντιτρομοκρατική!  Και τρομοκρατία με  το Playboy! Δεν υπάρχει ...Ακρως τρελό ελληνικό και απόρρητο !Δείτε το θέμα:



Το κωδικό όνομα «Απόστολος Γκλέτσος» (!) χρησιμοποίησαν μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» για να αποστείλουν σε e-mail εφημερίδων ή σε δικτυακούς τόπους αντιεξουσιαστών ηλεκτρονικά κείμενα με τα οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη για διάφορες επιθέσεις! Επιπλέον, καταζητούμενος για την οργάνωση εμφανίζεται να... εξαγοράζει «αυτόπτες μάρτυρες» προκειμένου να μην αποκαλύψουν στις διωκτικές αρχές τις κινήσεις του! Αυτά είναι ορισμένα από τα στοιχεία που αναδεικνύονται από τη δικογραφία για επιθέσεις της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».
Στις 11 Απριλίου 2008 η «Συνωμοσία» προχώρησε σε μπαράζ εμπρησμών τεσσάρων αντιπροσωπειών αυτοκινήτων και ενός συνεργείου ιταλικών αυτοκινήτων, καθώς και στην Ελληνοϊταλική Σχολή. Η επίθεση αυτή φέρεται να πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη συμπαράστασης στην ιταλική ομοσπονδία αναρχικών FAI. Η συνεργασία της FAI με τη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» επεκτάθηκε τους τελευταίους μήνες με την αποστολή των δεμάτων βομβών και με επιθέσεις στις δύο χώρες ως δείγμα αλληλεγγύης σε κρατουμένους των δύο οργανώσεων.
Στο ηλεκτρονικό κείμενο που απέστειλαν μέλη των «Πυρήνων» για την πρώτη επίθεση, χρησιμοποιούσαν τον όνομα του τέως ηθοποιού και νυν μαχητικού δημάρχου Στυλίδας κ. Απόστολου Γκλέτσου, κάτι που επαναλήφθηκε και σε άλλες προκηρύξεις της οργάνωσης. Επιπλέον, σε άλλα κείμενα χρησιμοποιούσαν «κωδικούς» σατιρικού, σεξουαλικού περιεχομένου.
 http://www.tovima.gr/