O υπουργός, οι πορνοστάρ και το "βαθύ λαρύγγι" της Siemens!

Πέρα απο την γνωστή μαλακία, που διαρρέουν ηλεκτρονικοί στούρνοι που μοίρασαν αντίγραφα των περιεχομένων των report σε media  που βρέθηκαν στον υπολογιστή της γραμματέας τους Χριστοφοράκου ( και δεν έχουν καμία νομική ή δικαστική αξία και ούτε είναι ποινικά κολάσιμα  και είναι τακτική πολυεθνικών εταιριών σε όλο τον κόσμο να διαθέτουν τέτοιες πληροφορίες και τις οποίες πληρώνουν αδρά  και παίζει να τα άφησαν σκοπιμα απο την Siemens να διασύρουν ακόμα περισσότερο το πολιτικό σύστημα ) που έπαιρνε από το μισθωμένο "βαθύ λαρύγγι" στο Μέγαρο Μαξίμου ...περί σκληρού δίσκου για να εντυπωσιάζουν
(Ποιος σκληρός δίσκος ρε ! Όλοι οι υπολογιστές έχουν σκληρό δίσκο ...Και εκεί είναι τα αρχεία των χρηστών ! Αλλά αυτοί είναι από "ιπτάμενους δίσκους") Εχει ενδιαφέρον τι ανέφεραν μερικά από αυτά ! Που μπορεί να ήταν  και μούφες μερικά για να εντυπωσιάζει η  κυρία και να  βγάζει το "παντεσπάνι" της !
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Newspost.gr  την περίοδο του 2005 όπως δημοσιεύεται στις «Αποκαλύψεις» το βαθύ λαρύγγι σε ένα από τα report.... αναφέρει οτι «Υπουργός καταγγέλλεται για υποκοσμιακές πρακτικές και για την αδυναμία του να περιστοιχίζεται από χουντικά στελέχη και πρωταγωνιστές πορνό ταινιών...»