Kαλά Κρασιά ...Οι χθεσινοί τρομολάγνοι ...σημερινοί επικριτές της γκάφας της ΕΛ.ΑΣ

Είμαστε σχεδόν οι πρώτοι που αναρτήσαμε στο διαδίκτυο την πληροφορία ότι η 27χρονη Γερμανίδα  που συνελήφθη με τους τέσσερις που κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατία, δεν είναι κόρη πρώην μελών της Γερμανικής Ένοπλης οργάνωσης RAF !Κλικ εδώ και δείτε και ώρα ανάρτησης  (Γκάφα ολκής της ΕΛΑΣ με την Γερμανίδα που έφεραν ως κόρη μέλους της RAF)



Xθες πέρα απο τα κανάλια, που είναι γνωστό πως κάνουν ρεπορτάζ και διασταυρώνουν τις πληροφορίες που δέχονται και από κρατικές υπηρεσίες, και κάποια site ανάρτησαν υλικό με το ιστορικό των υποτιθέμενων γονιών της και φωτογραφίες τους αφού είχαν έντονη δράση στα πλαίσια της διαλυμένης πλέον οργάνωσης και υπήρχε υλικό στο διαδίκτυο! Μάλιστα έσπευσαν να κάνουν αναφορές για διασυνδέσεις των εδώ συλληφθέντων  με την διεθνή τρομοκρατία ...από μια οργάνωση που έχει πάψει να υπάρχει εδώ και 19 χρόνια ...
Βέβαια απο την ΕΛ.ΑΣ έκαναν γαργάρα σήμερα την πληροφορία ...που έδωσαν χθες που δείχνει και τον "επαγγελματισμό" της αστυνομίας  που  δίνει ακόμα και σε τόσο σοβαρά θέματα είτε λανθασμένες ...είτε επιπόλαιες πληροφορίες προκειμένου να εντυπωσιάσει και να έχουν θέματα οι ρεπόρτερ ρουλεμάν -βαποράκια ! Αυτές οι γκάφες δεν γίνονται σε επαγγελματικές αστυνομίες ...Εκεί για απλές υποθέσεις δεν δίνουν πληροφορίες αν δεν δέσουν και κλείσουν μια υπόθεση...Και οταν δίνουν, δίνουν αυτά που θέλουν και πιστεύουν οτι θα τους φέρουν άλλες πληροφορίες ! Διαφορετικά οι γκαφαδόροι και δημοσιοσχεσίτες πάνε σπίτια τους !