Ποιος έβγαλε στο "κλαρί" την Ζέτα στο FACEBOOK για 5.000 ευρώ!

 Ρε τους παλιοχάκερ τι κάνουν στο facebook!
Aν είναι δυνατόν ...τι άλλο θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε σε αυτό τον τόπο!
Θύμα "ηλεκτρικού" εγκλήματος και η Ζέτα Θεοδωροπούλου ! "Φίλος" της στο facebook έκλεισε "δήθεν" για λογαριασμό της "βίζιτα" με 5000 ευρώ με ποδοσφαιριστή! Δείτε το Θέμα :


Όπως διαβάζουμε στο gossip-tv.gr, ένας άγνωστος παραβίασε τα δύο προσωπικά της προφίλ στο Facebook (Ζeta Theodoropoulou A, Ζeta Theodoropoulou C) και συνομιλεί με τους θαυμαστές της, τους οποίους οδηγεί σε παράξενες ατραπούς, αφήνοντας ερωτικά υπονοούμενα.

Αυτό βέβαια είναι πολύ άσχημο, καθώς προσβάλλει την προσωπικότητα της θιγόμενης. H Ζέτα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς ο χάκερ δεν διστάζει να ζητάει ποσά από 500 έως 1.500 ευρώ από επιχειρηματίες, λέγοντας πως η Ζέτα θα εμφανιστεί στα μαγαζιά τους για να τραγουδήσει.

Πρόσφατα μάλιστα φέρεται να απέσπασε το ποσό των 5.000 ευρώ από γνωστό ποδοσφαιριστή, που έδωσε τα χρήματα, για να έρθει σε ερωτική συνεύρεση με τη Ζέτα. Μετά την κατάθεση των χρημάτων σε λογαριασμό τραπέζης που του είχε υποδείξει, τον διέγραψε και τον απέκλεισε από φίλο του στο Facebook.
http://www.protothema.gr/