Συνδικαλιστική καμόρα ...στη ΔΕΗ Νέες αποκαλύψεις στο "Κίτρινο Τύπο"

Το κόλπο με τα κινητά
Τη Δευτέρα, στις 23.45 στο ALTER, αποκαλύπτουμε πώς η διαχείριση του πακέτου εταιρικών τηλεφώνων όλων των εργαζομένων της Δ.Ε.Η. έχει ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρεία, με έδρα που συνδέεται συμπτωματικά αλλά άμεσα με τον μεγαλοσυνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Ρίζο Ρίζο. Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι πολλά σχετικά με την οικονομική διαχείριση του πακέτου κινητής τηλεφωνίας και οι καταγγελίες για το συγκεκριμένο θέμα πέφτουν σαν βροχή.


Τα τουριστικά πακέτα των εργαζομένων

Όπως κάθε ομοσπονδία εργαζομένων, έτσι και στη Δ.Ε.Η. υπάρχουν προγράμματα που αφορούν στην ψυχαγωγία και τις διακοπές όλων των υπαλλήλων. Σε αυτά τα πακέτα, η Δ.Ε.Η. συμμετέχει με τα 2/3 της συνολικής δαπάνης και ο εργαζόμενος με το υπόλοιπο 1/3. Στον «Κίτρινο Τύπο» θα δείτε ποιες είναι οι συμβάσεις με τα τουριστικά πρακτορεία που ρυθμίζουν τις διακοπές των εργαζομένων, ενώ σας κρατάμε για έκπληξη το όνομα του συνδικαλιστή που είναι υπεύθυνος για τις οικονομικές συμφωνίες, αν και όσοι έχουν παρακολουθήσει την έρευνα μπορούν εύκολα να καταλάβουν.

Η… Ασφάλεια της Δ.Ε.Η.

Στην πορεία της έρευνας προκύπτει άλλο ένα όνομα με πλούσια δραστηριότητα στην επιχείρηση. Ο … εργάζεται ως σύμβουλος ασφαλείας στη Δ.Ε.Η.. Στα χέρια μας βρέθηκε μια επαγγελματική κάρτα που φέρει τον ίδιο άνθρωπο ως εκπρόσωπο ιδιωτικής εταιρείας παροχής συμβουλών ασφάλειας. Στην εκπομπή θα παρακολουθήσετε πώς προσπαθούν να μας αποκρύψουν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει εταιρεία με το ίδιο αντικείμενο εργασίας που έχει και στη Δ.Ε.Η..
http://www.zougla.gr/