Η Toshiba θα κυκλοφορήσει τηλεόραση με μπαταρία!

Είχατε ακούσει την τηλεόραση της Toshiba με μπαταρία; Ήταν απλά ένα σχέδιο αλλά φαίνεται ότι σκοπεύει να το κυκλοφορήσει στην αγορά. Η Toshiba στοχεύει στις χώρες που ανήκουν στην Ένωση Ασιατικών Νοτιοανατολικών Χωρών (Ινδονησία, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ κ.α.) για την προώθηση της σειράς "Power-TV", η οποία θα είναι διαθέσιμη σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις 24, 32 και 40 ιντσών.


Η αιτιολογία που κατασκευάστηκε μια τέτοια τηλεόραση είναι ότι οι χώρες αυτές δεν έχουν μόνιμα ηλεκτρισμό σε σύγκριση με την Ευρώπη ή την Ιαπωνία. Επίσης, η τηλεόραση θα μπορούσε να προσφέρει στους ιδιοκτήτες της, βασικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια τυφώνα ή γενικής συσκότισης. Η Ταϊβάν για παράδειγμα έχει περισσότερους σεισμούς και φυσικές καταστροφές ετησίως σε σύγκριση με άλλες χώρες.

Αυτά λοιπόν τα τρία μοντέλα έχουν οθόνη LED, χαμηλή κατανάλωση και εσωτερική μπαταρία ικανή να παρέχει έως και δύο ώρες συνεχoύς λειτουργίας. Η Toshiba σκοπεύει να προσφέρει αυτές τις τηλεοράσεις σε τιμή που κυμαίνεται από 190 έως 400 δολάρια στις χώρες αυτές.


http://www.secnews.gr/archives/6738