Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γίνε ο πιο δημοφιλής στο δημοφιλέστερο Social Network

Θα ήθελες να γίνεις ο πιο δημοφιλής χρήστης του facebook; Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γράφεις πιο μεγάλα status updates, να μιλάς για αθλητικά και μουσική, να μην είσαι υπερβολικά συναισθηματικός, να αποφεύγεις τα οικογενειακά σου, να μην αναφέρεσαι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον χρόνο και να μη χρησιμοποιείς πολύ τη λέξη εγώ!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα αναλυτών της πιο δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1 εκατομμύριων status updates, όλα τα παραπάνω είναι ενέργειες που θα πρέπει να αποφεύγετε αν θέλετε να αυξήσετε τόσο τους φίλους σας, όσο και τη δημοτικότητά σας.

Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένες βασικές παρατηρήσεις της έρευνας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο δημοφιλής, γνωρίζοντας καλύτερα τις συμπεριφορές και τις τάσεις των χρηστών:

Οργισμένα Νιάτα – Φιλοσοφημένα γηρατειά

Η έρευνα αποκάλυψε ότι οι νεαροί χρήστες του Facebook εκφράζουν πιο αρνητικά συναισθήματα από ότι οι μεγαλύτεροι, χρησιμοποιούν πιο υβριστικό λεξιλόγιο, σαφέστατα περιορισμένο και χρησιμοποιούν προσωπικές αντωνυμίες όπως “εγώ” και “εμένα” με μεγαλύτερη συχνότητα. Στο αντίποδα, οι γηραιότεροι χρήστες γράφουν σαφώς μεγαλύτερες προτάσεις στο προφίλ τους, μιλούν για άλλους πολύ περισσότερο και έχουν σαφώς πλουσιότερο λεξιλόγιο.

Πρωινοί τύποι

Κατά πως φαίνεται, οι περισσότεροι χρήστες του Facebook είναι πρωινοί τύποι. Η έρευνα απέδειξε ότι τα περισσότερα status updates που εκφράζουν θετικά συναισθήματα εμφανίζονται τις πρωινές ώρες με φθίνουσα πορεία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ακούγεται αρκετά κλισέ αλλά οι περισσότεροι χρήστες του Facebook όσο περνάει η ημέρα και ο καφές σιγά – σιγά φεύγει από τον οργανισμό, γίνονται όλο και πιο αρνητικοί.

Το μυστικό του blogger

Κατά τη διάρκεια της έρευνας αυτής διαπιστώθηκε ένα γεγονός το οποίο βέβαια είχαν εδώ και καιρό διαπιστώσει κορυφαίοι bloggers: τα αρνητικά σχόλια αποφέρουν μεγαλύτερη διαδικτυακή δραστηριότητα!

Είναι σίγουρο ότι οι χρήστες του Facebook πιο εύκολα θα πατήσουν ‘like’ σε ένα καλοπροαίρετο σχόλιο από ότι σε ένα κακόβουλο. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι τα αρνητικά σχόλια έχουν σαφώς μεγαλύτερη επισκεψιμότητα απ’ ότι μια εποικοδομητική κριτική ή από έναν καλοπροαίρετο σχολιασμό.

Οι χρήστες του Facebook επίσης αποφεύγουν το σχολιασμό θρησκευτικών απόψεων και σπάνια επίσης σχολιάζουν ή προτιμούν status updates που αναφέρονται στον ύπνο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις τάσεις του Facebook και να διαπιστώσετε σε ποια κατηγορία χρηστών ανήκετε εσείς και οι φίλοι σας.

Πηγή: http://www.secnews.gr/archives/7690

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…