Την άσπρισαν ...για να την κάνουν εξώφυλλο στο ELLE!

Τελικά ...το φωτοσόπ δεν το δουλεύουν καλά μόνο οι ημεδαποί εκδότες των ιλουστρασιόν περιοδικών ! Στο ΕLLE το παραξεφτίλισαν ! Δείτε το θέμα
Η Aishwarya Rai Bachchan, η οποία εμφανίζεται στο εξώφυλλο της Ινδικής έκδοσης αυτού του μήνα φαίνεται εξοργισμένη από το εμφανές «ξάσπρισμά» της στο περιοδικό, το οποίο φυσικά και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Οι ίδιοι μάλιστα οι αναγνώστες του περιοδικού και φαν της Aishwarya Rai Bachchan δηλώνουν ότι «το φαινόμενο είναι απαράδεκτο και ότι η 37χρονη είναι σαν να έχει διάφορες αποχρώσεις».

Ένας από τους χιλιάδες φαν της, φαίνεται να έγραψε μάλιστα ότι «το πιο σκούρο δέρμα είναι κάτι που αποδοκιμάζεται. Είναι πολύ καλύτερη με την ανοιχτόχρωμη απόχρωση».
Άλλος θαυμαστής έγραψε: «Το photoshop και το airbrush αποτελούν πάγιες τακτικές των περιοδικών, οπότε τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση».
Ο δικτυακός τόπος Styleite.com που σχολίασε επίσης το περιστατικό, σημείωσε ότι «η Buchan εμφανίστηκε με αρκετά ανοιχτόχρωμο δέρμα, με αποτέλεσμα να φαίνεται πολύ χλωμή».
Από την πλευρά της, η συντακτική ομάδα του περιοδικού και οι υπεύθυνοι σύνταξης αναφερόμενοι στις κατηγορίες, είπαν: «το χρώμα του δέρματος είναι ένα ευαίσθητο θέμα στην Ινδία. Η αγορά προϊόντων λεύκανσης εκεί αξίζει εκατομμύρια, παρά την ισχυρή αντίθεση από κάποιες ομάδες ανθρώπων που πιστεύουν ότι αυτά είναι ξεπερασμένα».
http://news247.gr/