Αγνωστος σωβρακοφόρος πήγε να απαγάγει την Πετρούλα ( Αποκλειστική Φώτο)

Μετά το θρυλικό Κάμα Σού(Φ)ρα ...όπως ήταν φυσικό για κάθε πορνοστάρ που σέβεται τον εαυτό της και την τσόντα της ακολουθεί και μια λαϊκή ιστορία ! Μην ξεχνάμε πόσα απρόοπτα συνέβησαν στην Τζούλια και την Ντούβλη...μετά την υπερπαραγωγές τους !  Διαβάστε με προσοχή αυτό που κυκλοφορεί σε site, για την προσπάθεια αγνώστου να την απαγάγει και πως την τελευταία στιγμή την έσωσε το  αγόρι της !


Ας ελπίσουμε οτι οι σεναριογράφοι της SIRINA να το εκμεταλλευθούν και θα δώσουν μια νέα παραγωγή ...μέχρι να αποσυρθούν από τα περίπτερα τα αδιάθετα DVDoύλια ! 
"Πετρούλα περίμενε την παρέα της ξημερώματα Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στην οδό Εγνατία και Συγγρού, όπου ξαφνικά την πλησίασε ένας πεζός άνδρας γύρω στα 40 και της ζήτησε να την ακολουθήσει.

Η Πετρούλα όπως είναι λογικό δεν τον άκουσε κι εκείνος με αυστηρό ύφος της είπε ξανά να τον ακολουθήσει, δείχνοντας γρήγορα μία ταυτότητα λέγοντάς της ότι είναι της ασφάλειας. Η Πετρούλα απάντησε πως δεν μπορεί να γνωρίζει αν είναι αλήθεια και του είπε πως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει και να μην της ξαναπευθύνει τον λόγο. Τότε εκείνος νευρίασε και έβγαλε ένα όπλο, της το κόλλησε στο στόμαχι, το πίεζε, άρχισε να της μιλάει με βρισιές και αξακολουθούσε να της λέει να τον ακολουθήσει.

Το περιστατικό το παρακολουθούσαν και δύο παιδιά από την αρχή που ήταν σ'ένα περίπτερο αλλά δεν βοήθησαν με κανέναν τρόπο. Τότε για καλή της τύχη ήρθε το αγόρι της που το περίμενε και θα τη συνόδευε εκείνη την ημέρα. Εκείνη την ώρα το αγόρι της Πετρούλας είπε: "Τι γίνεται εδώ; Τι κάνεις;" Και ο θρασσύτατος ένοπλος άνδρας είπε στην Πετρούλα: "Να με θυμάσαι, θα σε βρούνε στα χαντάκια" κι έφυγε περπατώντας.

Η Πετρούλα περιγράφει εκείνες τις στιγμές κι έυχεται να μη συμβούν σε κανέναν άλλον ποτέ. "Είχα παγώσει ολόκληρη, δεν μπορούσα να κάνω καμία κίνηση, Ούτε να τρέξω, ούτε να φωνάξω."