"Ξεβράκωμα" βοηθού διαιτητή... και σόου από Βραζιλιάνους "μάγους" της μπάλας ( ΒΙΝΤΕΟ)

Πιο αποκαλυπτικό από ό,τι συνήθως ήταν το φετινό «Παιχνίδι των αστεριών», το οποίο διοργάνωσε ο Zico για έβδομη χρονιά στην Bραζίλια, με την συμμετοχή σπουδαίων Βραζιλιάνων άσων του παρελθόντος αλλά και του παρόντος.

Αυτή τη φορά το… θέαμα δεν εξαντλήθηκε στα γκολ και τις περίτεχνες ενέργειες, αφού σε κάποια στιγμή ο Carlos Alberto κατέβασε το παντελονάκι του βοηθού διαιτητή, επειδή τον είχε καταλογίσει σε θέση οφσάιντ! Για να μην πάθει τα ίδια, μάλιστα, ο άλλος βοηθός άφησε τον Βραζιλιάνο άσο να σκοράρει από ελεγχόμενη θέση στο β’ ημίχρονο…
Εκτός από το εσώρουχο του βοηθού διαιτητή, οι θεατές θαύμασαν παλαίμαχους σταρ όπως τον Romario και τον πρώην παίκτη του Άρη, Marcio Amoroso, καθώς και εν ενεργεία παίκτες, με επικεφαλής τους Vagner Love και Marcio Emerson.
Η συμμετοχή του ίδιου του Zico ήταν αμφίβολη, λόγω μιας πρόσφατης εγχείρησης στο δεξιό ώμο. Τελικά, όμως, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έπαιξε κανονικά και μοίρασε κάποιες ασίστ, οδηγώντας τους «κόκκινους» σε νίκη επί των «λευκών» με το χορταστικό 8-6.
Δείτε την απίστευτη σκηνή με το "ξεβράκωμα" του βοηθού διαιτητή, αλλά και τα στιγμιότυπα του αγώνα: