Στην επαρχία οι έρευνες για την υπόθεση της τρομοκρατία

Στην επαρχία επεκτείνονται οι έρευνες για την τρομοκρατία μετά την έφοδο στην Νέα Σμύρνη και την ανακάλυψη οπλισμού που σύμφωνα με  πληροφορίες που διαρρέουν απ τις αρχές είναι οπλισμός που ενδεχομένως ανήκει στη ΣΕΧΤΑ Επαναστατών. Συγκεκριμένα βρέθηκαν  Τρία υποπολυβόλα (τα δύο τύπου Scorpion) Επτά πιστόλια τύπου Glock, CZ, και Baikal Τρία πολυβόλα Καλάσνικοφ Ένας σιγαστήρας Γεμιστήρες και μεγάλη ποσότητα από σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων Πενήντα κιλά εκρηκτικής ύλης AΝFO εργοστασιακής κατασκευής Τέσσερις χειροβομβίδες Διακόσια γραμμάρια εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ

Η πρώτη έφοδο έγινε σε κατάστημα στην περιοχή των Εξαρχείων με δύο συλλήψεις και ακολούθησε σχεδόν ταυτόχρονη στην περιοχή της Νεας Σμύρνης όπου και βρέθηκε ο οπλισμός. 
Η μεχρι τώρα πληροφορίες και εκτιμήσεις απο αστυνομικές αρχές και οχι μόνο κάνουν λόγο για άτομα που ήταν στόχος και παρακολουθούνταν . Μάλιστα συνδέουν την στενή παρακολούθηση με ενδεχόμενη δραστηριότητα ενόψει της  6 Δεκεμβρίου ημέρα δολοφονίας του 16χρονου Αλέξη από αστυνομικό στα Εξάρχεια .
Μάλιστα ο ένας συλληφθείς φέρεται να είναι αδερφός άλλου συλληφθέντα με τα "τρομοδέματα" της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς" .
Ενώ ένας ακόμα ήταν επίσης επικηρυγμένος...
Επίσης ανακοινώσεις απο την ΕΛΑΣ αναμένεται να γίνουν αύριο