Aπ τα Εξάρχεια οδηγήθηκαν στη γιάφκα της Νέας Σμύρνη

 Συνδέουν και το χθεσινό γεγονός με έναν Έλληνα και δύο Γεωργιανούς στο Π Φάληρο
Αλληλουχία γεγονότων που σύμφωνα με πληροφορίες που διοχετεύονται οδήγησαν στην απογευματινή επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην Ν Σμύρνη όπου βρέθηκε οπλισμός και ερευνάται αν χρησιμοποιήθηκε σε ένοπλες επιθέσεις και "εκτελέσεις" απο την "Σέχτα των ΕΠαναστατών".

Ωστόσο αλλες πληροφορίες σύμφωνα με το zougla.gr h σύλληψη τριών ατόμων (ενός Γεωργιανού και δύο Ελλήνων) την Παρασκευή στην Καλλιθέα, στην οποία, μάλιστα, υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών, ήταν αυτή που οδήγησε στη σημερινή επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι χθεσινοί συλληφθέντες με τους σημερινούς προσαχθέντες πριν από μερικές ημέρες είχαν εντοπιστεί στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο.

Ένα από τα σενάρια που διοχετεύονται από την αστυνομία, αναφέρει πως η χιονοστιβάδα των εξελίξεων άρχισε το πρωί του Σαββάτου με επιχείρηση-έρευνα της ΕΛΑΣ σε σπίτι στην οδό Θεμιστοκλέους, στα Εξάρχεια.

Από ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά την έρευνα η αντιτρομοκρατική οδηγήθηκε στο γκαράζ της οδού Καισαρείας.

Έτσι ίσως να εξηγείται το γεγονός ότι μετά την επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων από την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.