Για "κοπρίτες που διορίζονται ρουσφετολογικά" έκανε λόγο ο Θ. Πάγκαλος, αναφερόμενος στους δημοσίους υπαλλήλους.

Καλά μπορεί να μας πει πόσοι κοπρίτες έχει ή είχε η οικογένειά του στο δημόσιο...Μην Τρελαθούμε τελικώς ...Να μιλάνε οι κοπρίτες της πολιτικής και τους κοπρίτες κομματοσκυλά τους ...Δείτε το θέμα !
"Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί νέα δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, κατά των δημοσίων υπαλλήλων.Μετά το αξέχαστο "μαζί τα φάγαμε", που εξόργισε την πλειοψηφία των πολιτών, ο κ. Πάγκαλος συνεχίζει τις αναφορές με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για όσους είχαν διορισθεί στο παρελθόν στο δημόσιο, μέσω των σχέσεών τους με τα κόμματα.

Μιλώντας στο "Βήμα της Κυριακής", ο Θεόδωρος Πάγκαλος έκανε λόγο για "κοπρίτες που διορίζονται ρουσφετολογικά στο Δημόσιο".

"Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς ε τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή. Ξέρει ότι ποτέ δεν πρόκειται να απολυθεί", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα επέμεινε στη θέση του για το "μαζί τα φάγαμε", εξηγώντας ότι αυτό έγινε μέσω ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο Δημόσιο".

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για άλλη μια φορά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Αριστεράς λέγοντας πως η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ονειρεύεται μια Σοβιετική Ένωση και αποκαλώντας το Συνασπισμό συγκρότημα που συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια."
http://news247.gr/