To χρυσό καλάνσικοφ του Σαντάμ... σουβενίρ στο facebook για την κόρη του αρχηγού της ΜΙG

 Κρατώντας ένα επίχρυσο καλάσνικοφ, μια  ελκυστική νεαρή γυναίκα ποζάρει μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.Παρατηρώντας τη φωτογραφία μπορεί κάποιος να φανταστεί ότι πρόκειται για το Καλάσνικοφ ενός βαρόνου ναρκωτικών, όμως δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο.

Το εν λόγω όπλο, που κάποτε ανήκε στον Σαντάμ Χουσεΐν, το κράτα η Κόρινε Σάουερς, κόρη του Τζόν Σάουερς επικεφαλής της MI6!
Ο Τζόν Σάουερς υποτίθεται ότι θα διατηρούσε  έναν υψηλό βαθμό μυστικότητας, αλλά η 23χρονη κόρη του όχι μόνο φωτογραφήθηκε με το όπλο αλλά ανέβασε τη  φωτογραφία στο  διαδίκτυο.
Η εικόνα είναι διαθέσιμη για προβολή στο Facebook στη σελίδα της Δεσποινίδας Σάουερς και μπορούν να τη δουν χιλιάδες χρήστες.
Ο 55χρονος αρχηγός της ΜΙ6 έχει βρει το μπελά του με την ανωριμότητα της κόρης του καθώς όπως αναφέρει η "Ντέιλι Μέιλ", αυτός και η οικογένειά του είναι στόχοι τρομοκρατικών οργανώσεων.
Η ειρωνεία είναι ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα σε δημόσια ομιλία του προειδοποίησε για τον κίνδυνο  από "απειλές του κυβερνοχώρου" τρομοκρατών  που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο
http://news247.gr/