Κομματικά ρετάλια , παπάδες , μιντιάδες, αυτιάδες και πουτανοσελεμπριτολούγκρες δεν πουλάνε !

Ο Πανίκας ο τελευταίος επιζών γραφικός της πολιτικής !  Ενα  πρώτο μήνυμα από τις εκλογές του 45% των ψηφισάντων ...του πρώτου και δεύτερου γύρου!
Ηττήθηκαν οι κομματικές μαριονέτες βλέπε Μιχας ....
Η εμπλοκή της εκκλησίας στα πολιτικά δρώμενα ...είναι παρελθόν ! Τον ήπιε κανονικά ο Ανθιμος ! Και ο Πανίκας επιβίωσε χάριν στην ιδιομορφία του γεωγραφικού διαμερίσματος της Κεντρικής Μακεδονίας !

Έφαγε το μαύρο σκοτάδι τον Κακλαμανη ...για το ανύπαρκτο έργο που νόμισε οτι με το Ψινάκη θα κάλυπτε τα κενά του !
Έμεινε στα ποσοστά του ΛΑΟΣ ο μπουμπούκος  ...που πίστευε ότι η γραφικότητα η μπουρδολογία , και το σελεμπριλίτικι θα του εξασφάλιζαν διψήφιο νούμερο και θα συνεχίσει να παίζει μπάλα στην πολιτική από την τηλεοβιβλιοπώληση !
Έχασαν οι μιντιάδες που πλάσαραν το Γιάννη Δημαρά ως  εναλλακτικό αντιμνημονιακό αμορτισέρ των μετεκλογικών εξελίξεων .
Έχασαν οι Αυτιάδες που μέρα νύχτα έβγαζαν τα σημειώματα με τους μακαρίτες   περαιωμένους του "πλιάτσικου" του υπουργείου οικονομικών επειδή πίστευαν οτι  πότε σκούζοντας και πότε γλείφοντας, θα έστρεφαν τους "νοικοκυραίους" στην δεξιά !
Ας τα δουν αυτά όσοι σοβαροί θέλουν να αλλάξουν την χώρα και την πολιτική και να μην εξαπολύουν τους "μανταλάκιδες" να κλαίνε για το "μεροκάματο" όταν είναι γνωστά κοινωνικά σκίαστρα ...άεργοι και αδρά αμειβόμενοι !