Ξέφυγε από τις Κυπριακές Αρχές βαρόνος των ναρκωτικών

Καταζητείται στην Αυστραλία και έκανε τουρισμό στα κατεχόμενα. «Κοντέψαμε» να τον πιάσουμε αλλά έγινε «κανπός». Ο λόγος για γνωστό βαρόνο ναρκωτικών και έναν από τους πλέον επικίνδυνους εγκληματίες. Τον 32χρονο Χακάν Αγίκ καταζητούν από τον προηγούμενο Αύγουστο οι αρχές της Αυστραλίας για διακίνηση τεράστιων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Ο Αγίκ εντοπίστηκε από την κυπριακή αστυνομία, την στιγμή που επιχειρούσε να περάσει στις ελεύθερες περιοχές από οδόφραγμα της Λευκωσίας. Όταν αντιλήφθηκε ότι οι αστυνομικοί καθυστερούσαν να εγκρίνουν την είσοδο του στις ελεύθερες περιοχές και υποψιαζόμενος την σύλληψη του, εγκατέλειψε τη σκηνή εν μέσω πυροβολισμών. Την είδηση δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης».

Ο Αγίκ έχει την τάση να ενημερώνει για τις δραστηριοτητες του την προσωπική του σελίδα στο facebook. Πριν από μερικούς μήνες δημοσίευσε βίντεο από τοποθεσία όπου πραγματοποιούσε διακοπές μαζί με τον Kινέζο συνεργάτη του, ο οποίος ήδη τελεί υπό σύλληψη. Μάλιστα, ο ίδιος απεικονίζεται να οδηγεί ακριβά αυτοκίνητα και να κάνει διασκεδάζει με πόρνες.
http://filoksenos.blogspot.com/