Δημοτικές showbiz ; Χατζηγιάννης Vs Ψινάκη

Όταν η πολιτική προσπαθεί να καλύψει τη γύμνια της με μεταγραφές. Αλλά από πώς; Καλώντας να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια επιστήμονες καταξιωμένοι; Διαπρεπείς άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών; Πανεπιστημιακοί εγνωσμένου κύρους;
ΟΧΙ βέβαια!!

Προστρέχουν σε Ψινάκηδες και Χατζηγιάννηδες. Έλεος!!
Κομματικοί ινστρούχτορες επιδεικνύετε με τον αποκαλυπτικότερο τρόπο την ένδεια στην οποία ευρίσκεστε και ομολογείτε την ελάχιστη αποδοχή που έχουν τα στελέχη και η πολιτική σας στους πολίτες. Και έτσι αναζητείτε εναγωνίως αναγνωρίσιμους πολίτες (ανεξάρτητα από τις γνώσεις και το ειδικό βάρος τους) προκειμένου να αντικαταστήσουν την βεβαιωμένη απαξίωση των ανθρώπων ενός δουλοπάροικου πολιτικού συστήματος.
Πάω στοίχημα πως η επόμενη πρόταση συμμετοχής στα κομματικά δημοτικά ψηφοδέλτια θα είναι η Τζούλια και η Ντούβλη.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!!!!!!
Διαβάστε την είδηση:


Μεταγραφή «βόμβα» από το χώρο της μουσικής θα ανακοινώσει σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr τις επόμενες ημέρες ουποψήφιος ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατικής Αριστεράς, Οικολόγων Πράσινων και Δράσης Γιώργος Καμίνης, καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Πρόκειται για το δημοφιλή συνθέτη και τραγουδιστήΜιχάλη Χατζηγιάννη, με τον οποίο ο συνδυασμός «Δικαίωμα στην Πόλη» αναμένεται να έχει μεγάλη διείσδυση στο νεανικό κοινό, έτσι ώστε η υποψηφιότητά του να αποτελέσει και αντίβαρο σε αυτή του Ηλία Ψινάκη με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη.

Να σημειωθεί ότι ο νυν δήμαρχος Αθηναίων είχε κάνει πρόταση να είναι υποψήφια στη γνωστή ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια, στενή φίλη του Μ. Χατζηγιάννη, ωστόσο εκείνη είχε αρνηθεί. Μ’ αυτόν τον τρόπο φαίνεται ότι απεφεύχθει και ένας «ενδοοικογενειακός» πόλεμος.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 5 Νοεμβρίου 1978 και η καταγωγή του είναι από την Κερύνεια.

http://activistis.gr/