Η Interpol «καρφώνει» και δίνει στο «πιάτο» τους Έλληνες παιδεραστές …

Μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών ιχνών από Ελλάδα εντοπίζονται στις εφόδους της Ιντερπόλ σε σέρβερς κυρίως της Τσεχίας , Λιθουανίας , Πολωνίας , αλλά και της Γερμανία που διακινούν και ίσως κατασκευάζουν σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και παιδιών !
Δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με πολυσύχναστα ροζ site ( που τα χρηματοδοτούν οι πορνοβιομηχανίες για να διαφημίζουν τις ταινίες τους και παρελκόμενες υπηρεσίες ) ούτε με την κοινωνική δικτύωση και την όποια παραβατικότητα παρατηρείται εκεί από τους χρήστες


( και χωρίς την ευθύνη του παρόχου καθώς όλα αυτά τα δίκτυα παραχωρούν το χώρο στους χρήστες που έχουν και την ευθύνη διαχείρισης της σελίδας τους και των επαφών τους, άλλο αν στην Ελλάδα κατασκεύαζαν ανύπαρκτες εκτρωματικές υποθέσεις και προσπαθούν με διαπλεκόμενα μέσα να τις τραβήξουν και δικαστικά από τα μαλλιά κλπ ) σε σχέση κυρίως ροζ υλικό που μπορεί να έχει σχέση και με ανήλικους (συχνό φαινόμενο στα μεγάλα site κοινωνικής δικτύωσης) κλπ

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι χώρες της κεντρικής Ευρώπης έχουν «παράδοση» σε υποθέσεις σκληρής «συμβατικής» παιδεραστίας και με αποκαλύψεις που έχουν συγκλονίσει !
Στην Ελλάδα αν και έχουμε αυξημένες συμβατικές υποθέσεις παιδεραστίας κύρια σε χαμηλά κοινωνικά στρώματα …και ίσως σε υψηλότερα ( που δεν αποκαλύπτονται πάντα) παρατηρείται ότι με το ιντερνέτ ..κάποιοι «απελευθερώνουν» τα εγκληματικά τους ένστικτα και αναζητούν, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα στοιχεία , απάνθρωπες και εγκληματικές σεξουαλικές σκηνές σε βίντεο και εικόνες που κυρίως προσφέρονται έναντι αδρής αμοιβής. Οσο πιο περίεργο και διεστραμμένο είναι το υλικό τόσο πιο μυημένοι και διατεθειμένοι να το πληρώσουν είναι και αυτοί που θα το πάρουν.
Η Ιντερπολ μαζί με τα ηλεκτρονικά ίχνη των επισκεπτών που εντοπίζει στους σέρβερς αυτούς και από online πληρωμές καθώς τα κυκλώματα εμπορίας εχουν τραπεζικές συναλλαγές πληρωμών στα site που μπορεί να τα παρουσιάζουν και σαν ροζ υλικό ενηλίκων , διαβιβάζει και υλικό που διακινήσαν στις συνεργαζόμενες αστυνομικές αρχές ώστε αυτό να ταχτοποιηθεί μετά τις έρευνες στους υπολογιστές των υπόπτων , όπως τους χαρακτηρίζει όλους τους χρήστες που εντοπίζει στους σέρβερς που κατάσχει και ελέγχει.
Στην Ελλαδα με δεδομένη την χαμηλή χρήση του διαδικτύου ο αριθμός των ιχνών που εντοπίζεται από την ιντερπόλ είναι μεγάλος ! Αλλά έχει και ένα καλό …Λόγου μικρού αριθμού των χρηστών και των παροχων εντοπίζονται ευκολότερα ! Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί από αυτούς είναι οικιακοί χρήστες και γενικά μη εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο ! Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν παρακάμψουν η να παραπλανήσουν με τα ίχνη τους ! Ακόμα έχουν την «αρρωστημένη» εκτός των άλλων συνήθεια να αποθηκεύουν το υλικό που βλέπουν Αυτό σημαίνει ότι είναι εύκολη «λεία» να ταχτοποιηθούν σε σχέση με τα ευρήματα.
Ολοι αυτοί που εντοπίζονται είναι χρήστες και δεν γνωρίζονται μεταξύ τους ούτε συναντούνται δικτυακά απλά συνυπάρχουν με άλλους εγκληματικά διεστραμμένους στους διαδικτυακούς τόπους, που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα του εγκλήματος που κατασκευάζει το υλικό ή το διακινεί Που βέβαια δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχαν αυτοί ! Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να «ξεχωρίσεις» τον έμπορο από τον χρήστη ! Είναι εξίσου εγκληματίες.
Αυτά που λένε και γράφουν για να εντυπωσιάσουν περί κυκλώματος δεν ισχύει με την στενή έννοια γιατί δεν έχουν επαφή μεταξύ τους …Όμως μπορεί να υπάρχει και αυτή ή εκδοχή για κάποιους …που όμως τα στοιχεία ή έρευνα δεν μπορεί να εντοπίσει !
Βέβαια στην Ελλάδα υπάρχει η υπερβολή ως προς την δράση αυτών των ατόμων …παραμύθι και ο εντυπωσιασμός που πολλές φορές μπορεί να λειτουργεί και αρνητικά στην έρευνα είτε από ανικανότητα είτε από προχειρότητα ή και υπερβολή …Ενώ εργαστηριακά και τεχνικά υστερούμε πολύ σε νομοθεσία πιστοποίησης του εγκλήματος κλπ (οπότε ο καθένας βαπτίζει την κάθε υπόθεση όπως θέλει ) Πχ στην Αμερική μαζί με την δικογραφία πάνε το πειστήρια τεχνικά ελεγμένα και διασταυρωμένα …Κανείς δεν μπορεί να στήσει κάτι. Υπάρχει και μεθοδολογία πως αφαιρούνται μεταφέρονται οι σκληροί δίσκοι ώστε να μην μπορεί να παρέμβει κανένας !