Στη "σέντρα" απόσπασμα της δικογραφίας για την γυναίκα(φερόμενου) συνεργάτη της Κατσέλη που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων!

Η αποκάλυψη είναι απο το http://pressonice.blogspot.com/2010/10/blog-post_17.html (Εμείς καλύπτουμε το όνομα  της κατηγορούμενης και τα στοιχεία του αστυνομικού για δεοντολογικούς λόγους ! Ο Εισαγγελέας μπορεί να το δημοσιοποιήσει )
Εμείς από την αρχή σας είπαμε οτι κάτι δεν πάει καλά στην υπόθεση...Γυναίκα σε ιστοσελίδα πορνογραφίας ανηλίκων ...Ελεος! (Εντάξει ο καθένας καταλαβαίνει τι θέλουν να κρύψουν) Δεύτερο χύμα και η δικογραφία!


Σας τα λέμε εδώ και καιρό τι παίζει με αυτές τις υποθέσεις ... και φουλ PR ( και άντε να καταλάβει ο εισαγγελέας τι παίζει ) Παίρνουν σκληρούς χύμα ( που σημαίνει μπορεί να αφαιρεθεί επιβαρυντικό υλικό η να φορτωθεί ) διαβιβάζουν την δικογραφία με το υλικό που δίνει η ιντερπόλ για να τακτοποιηθεί με τους υπόπτους ...ΚΛΠ !
Και γιαυτό σε αυτή την περίπτωση έπαιξε το γράμμα του νόμου ! Να ερευνηθεί το υλικο και μετά βλέπουμε ! Πάρε και ένα αυτόφωρο για το υλικό που προφανώς είδαν σε κάποιο cd που το είχαν χύμα στο σπίτι! ( Θα επανέλθουμε ) Κσι δεύτερο στους σκληρούς ερευνάται υλικό ( είναι αποθεκευτικοί χώροι ) και όχι επικοινωνίες ...Αυτές καταγράφονται μόνο στους σέρβερς των παρόχων Επειδή λέχθηκε και αυτό αν είναι κύκλωμα...θα ερευνηθεί απο τους σκληρούς !