Επιστολή της Μενεγάκη για τις κλεμμένες φωτογραφίες ..απο δωμάτιο !

Ποιος τρίτος είχε πρόσβαση στις φωτογραφίες ή την ψηφιακή μηχανή !
Προσοχή κυκλοφορούν μούφα αρχεία στο διαδίκτυο με δήθεν το καυτό υλικό !

Οι άγνωστο πως ,κλεμμένες φωτογραφίες της Μενεγάκη απο δωμάτιο ξενοδοχείου ...και η απόπειρα πώλησης τους σε περιοδικά προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας στα ΜΜΕ και ζητά να μην γίνει καμία αγορά η δημοσίευση ...
Στο μεταξύ αρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ειδικά σε σελίδες αρχείων και βίντεο να κυκλοφορούν διάφορες διευθύνσεις με αρχεία απο τις φωτογραφίες ! Αλλά είναι ως συνήθως απάτη ...αφού τα αρχεία αυτά περιέχουν διάφορες δημοσιευμένες φωτογραφίες της και τίποτα περισσότερο
Δείτε τι γράφει επιστολή της που δημοσιεύει η real news
«Πληροφορήθηκα ότι φωτογραφίες που ελήφθησαν με την προσωπική μου φωτογραφική μηχανή και με απεικονίζουν και οι οποίες εκλάπησαν, κυκλοφορούν κατά παράνομο τρόπο και έχουν ήδη καταστεί ή πρόκειται να καταστούν αντικείμενο συναλλαγής στα γραφεία των εντύπων ποικίλης ύλης.
Η κατοχή, συνεπώς, των παραπάνω φωτογραφιών ως προϊόντων εγκλήματος είναι παράνομη, η δε χρήση και η δημοσίευση τους, πέραν των λοιπών έκνομων πράξεων που αυτή συνεπάγεται, παραβιάζει πρωτίστως την ιδιωτικότητα του βίου μου.
Σε περίπτωση που αυτές οι φωτογραφίες βρίσκονται στα χέρια σας ή τεθούν υπόψη σας, προκειμένου να τις αγοράσετε προς δημοσίευση, θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι έχουν εκφύγει της κατοχής μου κατά παράνομο τρόπο και σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν συναινώ στη δημοσιοποίηση τους και ότι η με κάθε τρόπο χρήση τους από οποιονδήποτε συνιστά αυτόματα παράνομη πράξη, για την περίπτωση δε που θα συμβεί αυτό, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου».