Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 01, 2010

Nτέρμπι στο Καρπενήσι με υποψηφιότητα και από το ΠΑΣΟΚ

Mέχρι την Παρασκευή ή αρχές της ερχόμενης εβδομάδας κατά πάσα πιθανότητα, ο νύν δήμαρχος Καρπενησίου Βασίλης Καραμπάς θα ανακοινώσει την κάθοδό του ως υποψήφιος δήμαρχος για το νέο δήμο Καρπενησίου με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ.
Η απόφαση πάρθηκε αργά χθες το απογευμα κατόπιν συνεννόησης των κεντρικών του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα και της τοπικής στο Καρπενήσι.

Έτσι έχουμε ένα "ντέρμπι" με ...αμφίρροπο αποτέλεσμα μεταξύ του νύν δημάρχου και του Κ.Μπακογιάννη.
Στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ δήλωνε ο Βασίλης Καραμπάς απο την περασμένη εβδομάδα, αναμένοντας την τελική απόφαση για τη θέση που θα αναλάβει ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.
Το όνομα του δεν έπαψε να "παίζει" για το Δήμο Καρπενησίου, παρά τα σενάρια που τον φέρουν ως υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας.
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… Στείλτε τα πάντα …και για ότι σας ενοχλεί στο blog (Εmail: bollywood.gr@gmail.com)

Προσεχώς ! Ελληνες blogger ! Oι αντάρτες της ελεύθερης ενημέρωσης !


Για να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες ετοιμάζουμε μια αναδρομή στα blogs που έφεραν την πραγματική επανάσταση στην Ελεύθερη Ενημέρωση και παραμένουν ελεύθερα στην πλατφόρμα του blogger ! Βlogs που δεν παραδόθηκαν ούτε εξαργυρώθηκαν !