Φωτογραφίες της γυμνής Britney Jones...στο κρεβάτι της Ντέμι Μουρ

 ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
Αισχος ντροπή να κυκλοφορούν σε facebook και twitter  αυτές οι  φώτο ....Που είναι οι αρχές να συλλάβουν τους ιδιοκτήτες τους ...Ποιοι νόμοι... στην Ελλάδα  τα έχουν όλα εικονικά στημένα ...και μπορούν να τους δείξουν τι εστι διαδίκτυο  !
Αλλά  πέρα από τα εικονικά στημένα ....σκοταδιστικά και βρώμικα παιχνίδια στο ελληνικό διαδίκτυο με παρακράτος και παραθρησκευτικούς μηχανισμούς ...και άλλους μηχανισμούς ( ακόμα και τα τηλεσκουπίδια επιστρατεύουν όπως στο παραδικστικό Ν2 είχαν τον Λεουτσάκο ) ... το θέμα που ακολουθεί είναι  αυστηρώς ακατάλληλο και "ποινικά κολάσιμο"!

Τα… ίχνη του έρωτα  στη γυμνή Britney Jones που… ξεπέταξε τον σύζυγό της Ντέμι Μουρ βγήκαν φόρα- παρτίδα στο Ιντερνετ. Η 21χρονη που «έκαψε» τον Άστον Κάτσερ δίνοντας στη δημοσιότητα τα μηνύματα που αντάλλασσαν και λέγοντας ότι έκαναν sex στον καναπέ του σπιτιού του ζευγαριού μια νύχτα που έλειπε η απατημένη σύζυγος, Ντέμι Μουρ, έχει πλέον γίνει διάσημη. Έκανε το μεγάλο… πήδημα, αναζητώντας προφανώς τη δημοσιότητα.


Άλλωστε, αν κρίνουμε και από τις φωτό, ο καναπές του Ashton Kutcher και της Demi Moore δεν πρέπει να είναι ο πρώτος καναπές στον οποίο ξεδιπλώνει τις χάρες της η Μπρίτνεϊ, μιας και οι φωτό δεν είναι ντε και καλά από τη μοιραία βραδιά. Όσο για τον 30κάτι Άστον Κάτσερ, είδε το… φυντανάκι των 20κάτι και όρμησε ξεχνώντας την 40κάτι σύζυγό του (με δόξα και τιμή).
Προφανώς υιοθέτησε την ατάκα του Αυλωνίτη: «Καλύτερα να τρως κατσικάκι με παρέα, παρά γίδα μόνος σου». Μα γίδα η Ντέμι Μουρ βρε αθεόφοβε; Φωτιά θα πέσει να μας κάψει…
http://showbitch.wordpress.com/