Εξαφάνισαν τις τσιρλίντερ μη και τις δει η σύζυγος του Τούρκου πρωθυπουργού

Τα όμορφα κορίτσια συνεχίζουν να διασκεδάζουν τους θεατές στους αγώνες της διοργάνωσης στην Τουρκία, αλλά στα τελευταία δύο ματς της διοργανώτριας, με τη Ρωσία την Κυριακή και την Ελλάδα την Τρίτη, δεν έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο. Το ματς με τη Ρωσία παρακολούθησε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του, η οποία συνηθίζει να φορά την παραδοσιακή ισλαμική μαντήλα.

Εκπρόσωπος της FIBA δήλωσε για το θέμα:

«Είμαστε ενήμεροι ότι δεν θα εμφανίζονται τσιρλίντερ στους αγώνες της Τουρκίας στην Άγκυρα. Δεν είναι απόφαση της FIBA αυτή, αλλά θα συνεχίσουν οι τσιρλίντερ να χορεύουν κανονικά στους υπόλοιπους αγώνες στην Άγκυρα με τη συμμετοχή άλλων εθνικών ομάδων. Οι χορεύτριες προσφέρουν χαρά και ψυχαγωγία στους θεατές που παρακολουθούν τους αγώνες και βοηθούν στην δημιουργία μια δραστήριας και όμορφης ατμόσφαιρας στο γήπεδο».

Μια ολιγομελής ομάδα παραγόντων της εθνικής του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη σηκώθηκε επιδεικτικά και τα μέλη της γύρισαν τις πλάτες τους, όταν οι τσιρλίντερ άρχισαν τις χορευτικές επιδείξεις τους, θεωρώντας πιθανότατα ότι θίγονται από τα λίγα ρούχα που φορούσαν.
http://thebest.gr