Bλέπει Γουόλ Στριτ ... το Facebook !

Θα είναι η πρώτη  αμφιλεγόμενη διαδικτυακή εταιρία με κοινωνική δικτύωση που θα δει ...το ταμπλό του χρηματιστηρίου της Νεας Υόρκης! Που είναι το Εικονικό Ελληνικό Κράτος να το σταματήσει ! Αν είναι δυνατόν...Εγκληματική Οργάνωση στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ! Οι Γιοσάκηδες δεν θα το επέτρεπαν ποτέ αυτό !


Αλλά πέρα απο την πλάκα την αθλιότητα του εικονικού ελληνικού κράτους ...των εικονικών κομπογιαννίτικων μηχανισμών  που πιστεύουν ότι και με εικονικές ...μεθοδεύσει που τρελαίνουν τους ειδικούς του διαδικτύου στην Αμερική  μπορούν να επιβάλουν ...ότι θέλουν να επιβάλουν, δείτε το θέμα :
Υπομονή για δύο περίπου χρόνια θα πρέπει να κάνουν οι επενδυτές που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα μερίδιο στα κέρδη του Facebook, καθώς, όπως ανέφερε μέλος του ΔΣ του χρηματιστηρίου των ΗΠΑ, εξετάζεται η δημόσια εγγραφή του ιστότοπου έως τα τέλη του 2012.

Η εισαγωγή στο χρηματιστήριο μιας εταιρείας της οποίας η αξία αποτιμάται σε δισεκατομμύρια δολάρια θα είναι ένα από τα πλέον πολύκροτα γεγονότα της δεκαετίας στο χρηματιστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Πίτερ Τιλ, μέλος του ΔΣ του Facebook και συνιδρυτής του PayPal, υπογράμμισε ότι η κίνηση αυτή δεν αναμένεται να συμβεί πριν τα τέλη του 2012 και εξαρτάται από την επίτευξη μιας σειρά στόχων της εταιρείας, καθώς και από την πορεία της σε σχέση με το επιχειρηματικό της μοντέλο.
http://www.newsbeast.gr/