Ειχαν αφήσει τους υπολογιστές στο "ανάκτορο" του Γιοσάκη-Λεουτσάκου και "'άντρο" του παραδικαστικού Ν2

 Καταλαβαίνετε τώρα πως γίνεται η έρευνα  ...μάλλον το πάνε και αυτό για θάψιμο...Εικονικό Κράτος ...Ελεος ! Δείτε το θέμα

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου και με αφορμή τις αποκαλύψεις για τις δραστηριότητες του νέου παραδικαστικού κυκλώματος το ρεπορτάζ κατέδειξε, μεταξύ άλλων, ότι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα, βρίσκονταν ακόμη στην πολυτελή μονοκατοικία της οδού Βασιλέως Παύλου στο Παλαιό Ψυχικό.



Η κατοικία μέχρι πρότινος δηλωνόταν ως γραφείο του Πέτρου Λεωτσάκου, του γνωστού δικηγόρου και πρώην νομικού συμβούλου του αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Γιοσάκη, γνωστού για την πλούσια δράση στο προηγούμενο παραδικαστικό κύκλωμα. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην συγκεκριμένη μονοκατοικία ζούσε ή απλώς επισκεπτόταν κατά καιρούς και ο ίδιος ο αρχιμανδρίτης.

Η αποκάλυψη της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» ότι παρά τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα του τμήματος Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος σε πολλά από τα «στέκια» του παραδικαστικού κυκλώματος, οι υπολογιστές παραμένουν ανέγγιχτοι στη φαινομενικά εγκαταλελειμμένη βίλα του Παλαιού Ψυχικού, φαίνεται πως θορύβησε τις αρμόδιες αρχές.
http://www.zougla.gr/