Συνεχίζει ακάθεκτο τις αποκαλύψεις το Wikileak

ΓΙα να δουν μερικοί στην Ελλάδα  που το παίζουν της αποκαλυπτικής και αδρά κρατικής αμειβόμενης δημοσιογραφίας και Φελοτυπίας ...ιοί, κόρες και ορφανά που βγάζουν κραυγές ...κατά του διαδικτύου και των blogs πως μια Υπερδύναμη όπως η Αμερική και όταν διαρρέουν απόρρητα στοιχεία που αφορούν μείζονα στρατιωτικά θέματα ...διαπραγματεύονται με μια σελίδα που φιλοξενεί ( από ανώνυμους) αυτά τα στοιχεία! Δεν έστειλαν τους Ράμπο να τους βομβαρδίσουν ! Δείτε είδηση σχετικά με Wikileak



"Εντός ολίγων εβδομάδων θα πραγματοποιηθεί η δημοσίευση ακόμη 15.000 απόρρητων εγγράφων για τον πόλεμο του Αφγανιστάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ιδρυτής του Wikileaks, Τζούλιαν Εσέιντζ.

«Βρισκόμαστε στο μέσο της διαδρομής, άρα σε λίγες εβδομάδες» δήλωσε, όταν ερωτήθηκε σχετικά με την ημερομηνία των νέων δημοσιεύσεων στο περιθώριο διάλεξής του στη Στοκχόλμη.

Έπειτα από τη νέα έκκληση του Πενταγώνου να σταματήσει η δημοσίευση για λόγους ασφαλείας, ο ιδρυτής του Wikileaks διαβεβαίωσε ότι η ιστοσελίδα «θα ενεργήσει με προσοχή», εξετάζοντας «γραμμή προς γραμμή» τα έγγραφα.

«Όλα τα έγγραφα θα δημοσιευθούν, αλλά θα παρουσιασθούν κατά τρόπο ώστε να προστατευθούν τα ονόματα αθώων που αντιμετωπίζουν σημαντική απειλή».
Πηγή http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=164422&cid=5