Tι απετράπ(ει) ...αυτοκτονία μέσω διαδικτύου ...!

 ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ BLOG ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ !
Ελεος με την μούφα και το παραμύθι ...Απετραπ(εί) αυτοκτονία μέσω διαδικτύου ! Εκδήλωσε πρόθεση αυτοκτονίας με μήνυμα μέσω διαδικτύου το δεχόμαστε σαν ορολογία...Τα άλλα είναι μούφες παραμύθια για να δουλεύουν και να τρομοκρατούν τον κόσμο ...να κάνουν δημόσιες σχέσεις ...να προβάλουν και κανένα blog για να περνάνε τρομοκρατικά μηνύματα ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ και άλλες μούφες πληροφορίες ...Είναι αυτο τώρα άξιο  δελτίο τύπου ! Είναι γνωστό οτι καθημερινά στο διαδίκτυο στην Αμερική και σε χώρες με αναπτυγμένο διαδίκτυο άτομα διαφόρων ηλικιών χρησιμοποιούν  εφαρμογές μαζικής και ανώνυμης επικοινωνίας (μόνο στην ΕΛλάδα λένε είναι με ευθύνη του παρόχου  chat κλπ) εκδηλώνουν προσποιούμενα τις περισσότερες φορές ,για να συγκεντρώνουν την προσοχή των άλλων συνομιλητών τους  τάσεις αυτοκτονίας ή άλλες απειλές για την ζωής του κλπ !Αλλά δεν φτάνουν ποτέ σε κάτι τέτοιο ...


Τα άτομα που αυτοκτόνησαν online είναι ελάχιστα στο κόσμο ...Και όσοι αυτοκτονούν δεν το κοινοποιούν ... Επιστημονική παραδοχή !Και σε κάθε περίπτωση δεν αυτοκτόνησαν στο διαδίκτυο !Στην Ελλάδα με τους ελάχιστους χρήστες ...έχουμε "ντουζίνες" απόπειρες αυτοκτονιών !
Ακόμα και άτομα που πρωταγωνίστησαν σε φοβέρα εγκλήματα και μετά αυτοχειρία ( Αμερική , Φιλανδία ) είχαν εμμέσως πλην σαφώς προβάλει υλικό η αναφέρει κάτι για τις σχεδιαζόμενες πράξεις τους ! Σιγά σιγά θα μας πούνε οτι οι πάροχοι των υπηρεσιών είναι υπεύθυνοι και συνεργοί...όπως είχαν στήσει δικογραφίες κατά παραγγελία σε Έλληνες παρόχους !
Τώρα για να δείτε το στημένο της υπόθεσης δείτε τι λέει το ίδιο το δελτίο της ΕΛΑΣ
Το άτομο είχε και στο παρελθόν εκδηλώσει τέτοιες τάσεις ...Ας ρωτήσουν και κανένα ψυχολόγο εκεί στη ΚατεχάκH ! kAI MHN TΡΟΠΟΚΡΑΤΕΊΤΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΆΔΕΣ ΣΤΑ ΔΕΛΤΊΑ ΤΩΝ ΟΚΤΏ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΈΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ!

"Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στα πλαίσια προληπτικής δράσης του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την 18-8-210 εντοπίστηκε ημεδαπός χρήστης του Διαδικτύου, να εκδηλώνει πρόθεση αυτοκτονίας μέσα από ιστολόγιο (blogspot) ευρείας θέασης.
Ο ανωτέρω δημοσίευσε μηνύματα στο ιστολόγιο, δηλώνοντας ότι προτίθεται να αυτοκτονήσει, καθ’ ότι αντιμετώπιζε έντονα οικογενειακά προβλήματα.
Μετά από μελέτη και αξιολόγηση των εν λόγω μηνυμάτων και ύστερα από ενδελεχή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών, εντοπίστηκε η φυσική ταυτότητα του πιθανού αυτόχειρα και διαπιστώθηκε ότι είναι κάτοικος Πατρών.
Άμεσα ενημερώθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ψυχολόγοι της «ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑ» και σε συνεργασία με το Ε΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, εντοπίστηκε ο παρ’ ολιγον αυτόχειρας και απετράπει η αυτοκτονία του. Σημειώνεται ότι όπως προέκυψε είχε προσπαθήσει στο παρελθόν και άλλη φορά, να θέσει τέλος στην ζωή του.
Στο σημείο κλήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μετέβη, ειδική ψυχολόγος της «ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑΣ», η οποία παρείχε άμεση ψυχολογική στήριξη-βοήθεια στον προαναφερόμενο, με τη συναίνεση του.¨"

Η αντιγραφή του δελτίου είναι απο το http://totefteri.blogspot.com/2010/08/blog-post_6871.html#ixzz0x3IfknCE