Aπ τον Τρεμπεκλή...στο Χασαπόπουλο!

H επιλογή του κ. Χασαπόπουλου ανακαλεί στις μνήμες όλων την αντίστοιχη απόφαση τοποθέτησης στον ΕΟΤ πριν από 25 χρόνια του νεαρού τότε κ. Γιώργου Τρεπεκλή, ο οποίος, καθ’ υπόδειξιν της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου, είχε γίνει γενικός γραμματέας. Οι ομοιότητες όμως Τρεπεκλή - Χασαπόπουλου δεν σταματούν εδώ.



Κι αυτό διότι, όπως είχε συμβεί το 1985, και σήμερα ο νέος «ειδικός σύμβουλος», όπως αποκαλύπτει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», δεν έχει εκπληρώσει καν τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Το ίδιο και στην περίπτωση Τρεπεκλή, όπου λέγεται ότι ο αείμνηστος Γιάννης Αλευράς είπε τότε στον Ανδρέα: «Την πατήσαμε. Ο Γιώργος δεν έχει πάει Στρατό». Ετσι οι Ενοπλες Δυνάμεις κέρδισαν μέσα από τα χέρια του τουρισμού ένα άξιο τέκνο της πατρίδος, λίγο πριν
αυτό φυσικά προχωρήσει στις χρυσοφόρες business του C4I μέσω της εταιρείας του SAIC.

Βέβαια πιο μπροστά ο Τύπος της εποχής είχε βουίξει για το πώς είναι δυνατόν ένας 25χρονος να παίρνει θέση σε έναν τόσο καίριο οργανισμό. Κάτι αντίστοιχο, λοιπόν, συμβαίνει και σήμερα.

Αυτός που θα μας βγάλει από την κρίση Ειδικότερα, σύμφωνα με έγγραφα που παρουσιάζει η εφημερίδα, ο πρώτος εκ των 20 νέων συμβούλων του πρωθυπουργού, ο κ. Χασαπόπουλος, μόλις πέρυσι πήρε την άδεια του επαγγελματία δικηγόρου!

Για την ακρίβεια, στις 21/7/2009. Ο τελευταίος μέχρι και πέρυσι ήταν ασκούμενος δικηγόρος στο γραφείο των κυρίων Δελλή - Γιαννακόπουλου στην οδό Ομήρου 50, όπου μάθαινε τα βασικά της δικηγορίας.
http://www.thebest.gr/