Youtube Ζωή σε μία μέρα ‘ Life in a Day ’

Έχετε παρατηρήσει ότι το λογότυπο στην ιστοσελίδα του YouTube έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες;
Εχει ένα γραφικό καιένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης με ημερομηνία λήξης 24 Ιουλίου 2010 που σηματοδοτεί τη Ζωή σε μία μέρα
Η «Ζωή σε μια μέρα» είναι ένα ιστορικό παγκόσμιο πείραμα που έχει σαν στόχο τη δημιουργία της πρώτης ταινίας μεγάλου μήκους στα παγκόσμια χρονικά που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά από χρήστες του YouTube: ένα ντοκιμαντέρ, γυρισμένο σε μία μόνο ημέρα, από σας. Στις 24 Ιουλίου, έχετε στη διάθεση σας 24 ώρες για να καταγράψετε στιγμές από τη ζωή σας με μια κάμερα.


Θα μονταριστούν πλάνα από το πιο συναρπαστικό και χαρακτηριστικό υλικό που θα συγκεντρωθεί ώστε να....

δημιουργηθεί ένα ντοκιμαντέρ, σε παραγωγή του Ridley Scott και σκηνοθεσία του Kevin Macdonald.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σάντανς τον Ιανουάριου του 2011 και θα είναι διαθέσιμο και στο YouTube. Εάν το υλικό σας τελικά χρησιμοποιηθεί στο ντοκιμαντέρ, θα αναφέρεται το όνομα σας στους τίτλους ως σκηνοθέτης και μπορεί να είστε ένας από τους 20 συντελεστές που θα επισκεφτούν το Φεστιβάλ του Σάντανς για να γιορτάσουν την πρεμιέρα της ταινίας μαζί με τον Kevin Macdonald.

«Θέλω να καταγράψετε τον κόσμο, τη ζωή, τη γειτονία σας όπως είναι σε μια μέρα. Μπορείτε να καταγράψετε τη διαδρομή που κάνετε για την δουλεια, την επίσκεψη σας στο γιό, τη μητέρα, τη γιαγιά σας.» Αναφέρει ο Kevin Macdonald.


http://news24gr.blogspot.com/