Η ερωτική ζωή ελληνίδας ηθοποιού με κύπρια tv persona


ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ

Η μία είναι από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της Ελλάδος και η άλλη γνωστή Κύπρια tv persona και από τα πιο δυνατά χαρτιά του κυπριακού star system. Τι είναι αυτό που τις συνδέει; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του showtime-cy.blogspot.com μέσα σε μία νύχτα και χωρίς κανείς να έχει καταλάβει το οτιδήποτε, οι δύο σταρ της τηλεόρασης κατάφεραν να έρθουν τόσο κοντά που πλέον όλοι μιλούν για το πιο περίεργο ειδύλλιο «Κύπρου και Ελλάδας».

Μπορεί η Ελληνίδα ηθοποιός να είναι από τα πιο τρανταχτά ονόματα της showbiz όμως οι δεσμοί της με την Κύπρο είναι κάτι παραπάνω από δυνατοί. Σε ένα από τα δεκάδες ταξίδια που έχει κάνει στο νησί μας, ήρθε σε επαφή με την Κύπρια tv persona. Η ηθοποιός, η οποία κατά καιρούς μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές με τα τερτίπια που κάνει στους άνδρες, φαίνεται πως έχει κι άλλες ερωτικές προτιμήσεις. Οι πιο στενοί της άνθρωποι γνωρίζουν τις περίεργες ορέξεις της, όμως στον χώρο του θεάματος έχει τη φήμη μιας από τις πιο σέξι παρουσίες που κάνουν τους άντρες να παραμιλούν. Από την πρώτη κιόλας μέρα της γνωριμίας της με την Κύπρια γυναίκα των media, όμως, η ίδια αδιαφορεί για το προφίλ της καθώς την έχει τυφλώσει ο έρωτας.
Η ελληνίδα ηθοποιός για αρκετό καιρό μας απασχολούσε σε μόνιμη βάση για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της. Είναι η πρώτη φορά όμως που δεν δείχνει προετοιμασμένη να αποκαλύψει την κρυφή ερωτική της ζωή. Ο έρωτας της ηθοποιού και της κύπριας tv persona φουντώνει πότε στην Αθήνα όπου είναι και η μόνιμη κατοικία της πρώτης και πότε στην καρδιά της Λευκωσίας όπου διαμένει η δεύτερη. Στην Κύπρο κάποιες βραδιές οι δύο... ερωτευμένες και επώνυμες κυρίες κάνουν συχνά clubbing σε in night bars της Λευκωσίας ενώ στην Αθήνα επισκέπτονται μεγάλα νυχτερινά σχήματα με πρωταγωνιστές super ονόματα είτε της Κύπρου είτε και της Ελλάδας. Πάντα πρώτο τραπέζι πίστα με τα λουλούδια να πέφτουν βροχή. Μέχρι στιγμής οι δύο γυναίκες έχουν καταφέρει να κρατήσουν την ερωτική τους σχέση κρυφή, όμως εκείνοι που γνωρίζουν αυτό που συμβαίνει ανάμεσά τους, πολύ φοβούνται πως δεν αποκλείεται, από το πάθος που μοιράζονται, να αποκαλυφθεί το ειδύλλιό τους και τότε… να σκάσει νέα βόμβα στο χώρο της εγχώριας και ελληνικής σόουμπιζ!!!