"Kλειδωμένο" από "ΤΑ ΝΕΑ " το περιεχόμενο της Προκήρυξης της ΣΕΧΤΑ

Καλά "κλειδωμένο" απο την  εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", που θα το δημοσιεύσουν στην  σημερινή τους έκδοση είναι το περιεχόμενο της προκήρυξης της ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ! Στα πλαίσια της συνεργασίας με την αντιτρομοκρατική όπου παραδόθηκε η προκήρυξη ...πριν δημοσιευθεί ακολουθείται η δεοντολογία και οι διαρροές είναι ελάχιστες προς τους δημοσιογράφους ( σε σχέση με άλλες περιπτώσεις) !
Είναι σαφές ότι στην  προκήρυξη γίνεται εκτενής αναφορά στο τρόπο που έδρασε ...η οργάνωση για την "εκτέλεση" του δημοσιογράφου ! Ενώ γίνεται προσπάθεια, όπως και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας αναφέρεται ,να δικαιολογηθεί η επιλογή του στόχου. Υπάρχουν περισσότερες αναφορές στίς σχέσεις του με τον χώρο του αθλητισμού και τις υποθέσεις ντόπας, με τον  Εφραίμ και τον  επιχειρηματία Κοντομηνά ( σύμφωνα και με ανάρτηση στο blog fimotro.blogspot.com) ...


Μικρότερες είναι οι αναφορές στο blog troktiko σε σχέση με τις κόντρες του blog με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και το τρόπο που παρουσίαζε την υπόθεση συλλήψεις του "Επαναστατικού Αγώνα", και της ορφανής έκρηξης  στα Κάτω Πατήσια με τον  νεκρό νεαρό  Αφγανό.
Επίσης υπάρχουν αναφορές στον Δικηγόρο του Μαρακάκη που αρχικά έκανε λόγο για πληρωμένο συμβόλαιο ( κατι που διαψεύδουν) .ΕΙναι άγνωστο αν γίνεται αναφορά και σε μετέπειτα δηλώσεις οτι οι δολοφονημένος είχε καλέ σχέσης με την  αντιτρομοκρατική κλπ
Πάντως είναι εμφανές οτι η προκήρυξη πρέπει να ολοκληρώθηκε μετά την "εκτέλεση" και υπό το βάρος των αντιδράσεων και δημοσιευμάτων.
Ακόμα ενδεικτικό είναι οτι ,σύμφωνα με ανάρτηση στο crimesonair.blogspot.com ,στην προκήρυξη αναφέρεται και το όνομα του δημοσιογράφου Γ Παπαγιάννη του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί και με blogs χωρίς βέβαια να έχει ανοίξει άλλες βεντέτες πλην αυτές με δημοσιογράφους ...όπως ο Μάκης Τρανταφυλλόπουλος και ο Χατζηνικολάου πολύ παλιότερα.
Από αυτά φαίνεται να ανοίγει πόλεμος (εκτός απο τα κλασικά μίντια ) και με blogs που φέρονται να "κατευθύνονται" από νεοεκδοτικά συγκροτήματα ή πρόσωπα του δημοσιογραφικού χώρου ...που παρουσιάζουν  άμεσες  "πληροφορίες" μέσα από αστυνομικές αρχές σε μεγάλα γεγονότα ...( τρομοκρατία , επεισόδια , υποθέσεις του κοινού εγκλήματος πχ συνδικάτο του εγκλήματος κλπ ) Με αυτό το τρόπο κάποιοι μέσα από τις αρχές φαίνεται να θέλουν   να δημιουργήσουν λαϊκό προφίλ ... και να αντιπαρατίθενται στο αντεξοπυσιατικό χώρο...και την αντιπληροφόρηση που διακινεί μέσα απο το διαδίκτυο.
Τέλος είναι άγνωστο αν τελικά η οργάνωση αιτιολογεί ή θα αιτιολογήσει κάποτε γιατί  επέλεξε για στόχο τον Σωκράτη Γκιόλια ...που ήταν και αφύλακτος και ευάλωτος ...