ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ CAMPING ΣΤΗΝ ΑΡΧ.ΕΠΙΔΑΥΡΟ

"Απίστευτα χάλια που ντροπιάζουν την χώρα μας, τον πολιτισμό μας και διώχνουν τους τουρίστες σε καιρούς τόσο δύσκολους για τον τουρισμό μας.
Δείτε τι συμβαίνει στο Camping Nicolas 2 στην ακτή Γιαλάσι στην Αρχαία Επίδαυρο τις τελευταίες μέρες.1) Ο ιδιοκτήτης (...) έχει επιτρέψει σε αντίθεση με τις κείμενες λιμενικές και άλλες διατάξεις την είσοδο και διαμονή σε δεκάδες κατόχους σκυλιών οι οποίοι καθημερινα βάζουν τα σκυλιά να κάνουν τις ανάγκες και το μπάνιο τους στην πεντακάθαρη θάλασσα, με αποτέλεσμα να
δημιουργούνται συνεχώς διαπληκτισμοί και τσακωμοί μεταξύ των υπολοίπων λουομένων ξένων και Ελλήνων, ενοίκων του camping αλλά και τουριστών από διπλανά ενοικιαζόμενα δωμάτια. Απερίγραπτη κατάσταση και δυσφήμηση τουπολιτισμού μας.
Η δε στάση του ιδιοκτήτη είναι άκρως υπεροπτική, αλαζονική και ειρωνική του τύπου "δενμε αγγίζει κανείς" και με λόγια όπως "κάντε μου μήνυση" !!!!"
Aναγνώστης
 Σημειωση blog
Γράφει και άλλα αλλά δεν τα δημοσιοποιούμε ...υπάρχουν και αρχές που μπορούν να καταγγελθούν ...απλά μένουμε στο πιο βασικό κομμάτι που είναι η παραλία και πιο κοινού ενδιαφέροντος και γενικότερου ενδιαφέροντος σε θέμα υγείας και υγιεινής