Τασούλη, αλήθειες δεν ήθελες; - Πάρτες τώρα!

 Σημείωση Παπατζήδων ...."Επιτέλους ...και μπράβο στους bloggers ! Να αυτοπροστατέψουμε τα blogs απο τα λαμόγια ...και τους τυχάρπαστους ! Οποιος θέλει να δοκιμάσει δυνάμεις ...επιχειρηματικές στο διαδίκτυο να το κάνει χωρίς να κρύβεται ...Όποιος πιστεύει οτι μπορεί να παίξει για "αρπαχτές" με αυτό που κάνουμε πολλοί και χρόνια στη μπογκόσφαιρα ...σπαταλώντας χρόνο και κόπο χωρίς οφέλη ...αλλά και με κόστος ( ακόμα και νομικό ) για να έχουμε...ανεξάρτητες φωνές είναι γελασμένος   Πολύ δε περισσότερο αν θέλει να μας δημιουργήσει  προβλήματα  (δυσφημόντας τα blogs μέσα απο εκτρωματικές δημιουργίες δήθεν blogs )  θα βγαίνει στη "σέντρα" Πλέον ο κόσμος και ειδικά οι bloggers ξέρουν που παίζουν συμφέροντα ...ποιες αποκαλύψεις είναι αποκαλύψεις και τεκμηριώνονται και τι είναι μούφα παραμύθι και στρατολόγηση σε συμφέροντα"
Ακολουθεί ανάρτηση απο  http://apolitistosteki.blogspot.com/
Ο "αγαπητός" τηλεμαϊντανός ο οποίος τον τελευταίο καιρό, εκτός την "στροφή στην ποιότητα" την οποία έκανε, έχει δείξει και μεγάλο ενδιαφέρον στην ηλεκτρονική "ενημέρωση".



Ξεκινώντας αρχικά το blog "sarotiko", το οποίο έπιασε πάτο και στη συνέχεια πριν λίγες μέρες αποφάσισε να γράψει με αίμα αντί για μελάνι.

Τί εννοούμε; Εννοούμε ότι αφού έκλεισε το blog "troktiko", αποφάσισε να αντιγράψει την κλασική γαλάζια-πορτοκαλί εμφάνιση και ναπαραφράσει τον τίτλο "troktiko", ανοίγοντας το "tro-ma-ktiko".

Φυσικά όμως δεν ξέχασε να διαμηνύσει ότι ήταν συνεργάτες με τον αποθανόντα Σωκράτη Γκιόλια και κατ' επέκταση, φίλοι!

Μαϊμουδιάρη Τάσο Δούση, σε πήραμε χαμπάρι....!

Και φυσικά δεν σε πήραμε μόνον εμείς χαμπάρι, αλλά και ο κόσμος τον οποίον εσύ τον θεώρησες χαζό και αποφάσισες να τον δουλέψεις!

Και όχι μόνον κοροϊδεύεις τον κόσμο, λέγοντας ότι είσαι "troktikos", κλέβεις και στα στατιστικά....!

Αν θες επιτέλους να κάνεις κάτι το οποίο θα τιμήσει τα πεντολόνια σου,
κλείστο το ρημάδι σου!

Σταμάτα επιτέλους να γράφεις με το αίμα του Σωκ που φυσικά ουδέποτε ήταν φίλος σου!

Κλείστο όσο έχεις ακόμη καιρό, η παρουσία σου βρομίζει τον χώρο μας!

Φιλικά..... και απολίτιστα!