ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΕΛΤΑ: "Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΖΑΛΗ "

Aπο αναγνώστη πήραμε και καταχωρούμε το παρακάτω κείμενο ...όπως μας εστάλει και με δεδομένο οτι δεν υπάρχουν προσωπικές αναφορές σε ονόματα το αναρτούμε ...και ίσως κάποιος αρμόδιος ασχοληθεί ...να δει τι "παίζετε"...αν "παίζεται"

"Η συντροφικότητα, η συζυγική πίστη και η εύνοια στις νόμιμες ή μη ερωτικές συντρόφους των μεγαλοπαραγόντων της ΠΟΣΤ ή συγγενών τους, κυριάρχησαν στις επιλογές Προϊσταμένων Υπηρεσιακών Λειτουργιών Στάθμης Τομέα.

Στελέχη με προσφορά, υπάλληλοι με αξία που κατείχαν ή διεκδικούσαν θέση Τομεάρχη, δεν επιλέχτηκαν από τις Τριμελείς Επιτροπές αξιολόγησης, επειδή κάποιοι τσαχπίνηδες συνδικαλιστές απαίτησαν, να προαχθούν σύζυγοι, αρραβωνιαστικιές κλπ.



Μαζί με τους κουμπάρους που πάντα είχαν προβάδισμα.

Κοντά σε αυτές τακτοποιήθηκε και η γυναίκα συνδικαλιστή της Αντιπολίτευσης, για να του βουλώσουν το στόμα ( θα το καταφέρουν άραγε;).

Η αγάπη δηλαδή, νίκησε τη γνώση και την ικανότητα.

Δεν είναι πάντοτε κακό αυτό.

Όταν όμως οι εκφραστές του πανίσχυρου συνδικάτου, για να αποφύγουν την κρεβατομουρμούρα – στο σπίτι ή το ξενοδοχείο δεν έχει σημασία- έριξαν τους «άριστους» για να προωθήσουν τις «αρεστές», υπάρχει θέμα και μάλιστα μεγάλο.

Πρώτα – πρώτα η ΔΑΚΕ- ΕΛΤΑ τους γελοιοποιεί με αιχμηρή αριστοφανική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της http://www.dake-elta.eu/content.asp?catid=1201 και ετοιμάζεται να κάνει άλλη Ομοσπονδία.

Η πλειοψηφία των Ταχυδρομικών, αν και είναι φιλικά διακείμενη στο ΠΑΣΟΚ, τους κατηγορεί.

Ας ερευνήσει την καταγγελία ο Υπουργός και ο Γ.Γ. – γιατί η Διοίκηση του ΕΛΤΑ δεν έχει την ικανότητα να κάνει και αυτό όπως και οτιδήποτε άλλο- και ας δουν παράλληλα πόσοι, από αυτούς που έχουν τιμωρηθεί στο παρελθόν, σήμερα πήραν προαγωγή!

Τι πάει να πει ο κανονισμός αποκλείει τους τιμωρημένους και κουραφέξαλα….

Όλοι ξέρουν ότι στον ΕΛΤΑ « Νόμος είναι …. το συμφέρον του καπάτσου που ψήφισε ( με σημαδεμένο ψηφοδέλτιο παρακαλώ) ο εργάτης».
……"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ "ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ"