11.500 Ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρία Trinity Vision ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας www.rental.gr, η οποία έχει ήδη καταχωρημένα πάνω από 11.500 ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα στηρίζεται σε τεχνολογικές καινοτομίες που έχουν υλοποιηθεί 100% από την εταιρία Trinity Vision και μάλιστα με ιδία οικονομική επένδυση, εξασφαλίζοντας στους χρήστες τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες χωρίς να είναι εξαρτημένοι από τρίτους για μελλοντικές αναβαθμίσεις υπηρεσιών. Η εταιρία έχει έδρα την Ρόδο, έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.



Η καταχώρηση των ξενοδοχείων στην ιστοσελίδα είναι και θα παραμείνει δωρεάν, παρέχοντας υπηρεσίες που σε άλλες ιστοσελίδες και διαχειριστικά προγράμματα θα κόστιζαν αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι στην ιστοσελίδα το κάθε ξενοδοχείο έχει την δυνατότητα να παρουσιάσει το εταιρικό προφίλ του σε 5 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά), απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών οργανωμένα σε Photo galleries ( Φωτογραφίες εξωτερικού χώρου, δωματίων, εστιατόριο, κλπ ), ενώ ο πελάτης που θα επισκεφτεί την καρτέλα ενός ξενοδοχείου έχει διαθέσιμα όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με το ξενοδοχείο όπως διεύθυνση, τηλέφωνα, φαξ, υπεύθυνο επικοινωνίας, πληροφορίες της περιοχής, θέση στον χάρτη, δυνατότητα να αξιολογήσει την διαμονή του στο ξενοδοχείο και πολλές άλλες δωρεάν υπηρεσίες.
Η ιστοσελίδα, στην υπάρχουσα κατάσταση, στηρίζεται στη λογική της άμεσης προώθησης του αιτήματος με την μορφή email από τον χρήστη προς τον Ξενοδόχο χωρίς την παραμικρή επέμβαση της εταιρίας, ενώ σε μερικές εβδομάδες η εταιρία θα δώσει σε χρήση την προηγμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων, οπού ο ξενοδόχος θα έχει την δυνατότητα ενημέρωσης δωματίων, τιμών, τιμοκαταλόγων ανά περίοδο και διαχείριση προσφορών, παρέχοντάς του έτσι την ολοκληρωμένη διαχείριση κρατήσεων και παρακολούθηση διαθεσιμότητας online.

Το rental.gr είναι από τις λίγες ιστοσελίδες διεθνώς που προωθεί όλα τα αιτήματα των κρατήσεων προς το ξενοδοχείο, αφού δεν λειτουργεί στηριζόμενο στην προμήθεια ανά κράτηση, και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς τον αριθμό των αιτημάτων και κρατήσεων που μπορεί να δεχτεί.

Η εταιρία Trinity Vision δίνει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των Ξενοδοχειακών καταλυμάτων να προβάλουν το κατάλυμα τους ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς ΚΑΜΙΑ προμήθεια κρατήσεων, παρέχοντας τους ακόμα ένα εργαλείο ανάπτυξης και διαφήμισης στο διαδίκτυο.

Η ιστοσελίδα Rental.gr στο διάστημα της πιλοτικής χρήσης της ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με αριθμό επισκέψεων που ξεπερνούν τις 130.000 στον πρώτο μάλιστα μήνα λειτουργίας της.

Σε αυτό το διάστημα η μηχανή αναζήτησης Google καταχώρησε πάνω από 63.000 σελίδες με Ξενοδοχεία και περιεχόμενο της ιστοσελίδας Rental.gr, εμφανίζοντάς την στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων σε χιλιάδες χρήστες από Ελλάδα και εξωτερικό σε καθημερινή βάση.

Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας της, από την ιστοσελίδα έχουν προωθηθεί περίπου 30.000 αιτήματα κρατήσεων με τη μορφή email προς τα Ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα, με έναν μεγάλο αριθμό από αυτά να έχουν γίνει κρατήσεις σύμφωνα με την επικοινωνία που υπάρχει σε καθημερινή βάση με τους ιδιοκτήτες των Τουριστικών Καταλυμάτων.
Πηγή www.rental.gr