Aγγελειόσημο στις διαφημίσεις των ενημερωτικών site που εδρεύουν στην Ελλάδα!

Ερασιτέχνες και μπαταχτσήδες Εφαρμόζουν στα ενημερωτικά Ελληνικά Sites την επιβολή αγγελιόσημου ...προκειμένου να εντάξουν τους εργαζόμενους σε αυτά στα δημοσιογραφικά ταμεία ! Καλά που ζουν και οι συνδικαλισταράδες που τα πρότειναν και οι υπουργοί που τα δέχθηκαν...Ξέρουν τι σημαίνει διαδραστική διαφήμιση ! Και πως προωθείται σε παγκόσμιο επίπεδο ! Και καλά για να έχουν δικαιώματα οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να επιβάλουν αυτή την ανόητη τροπολογία ...για το αγγελιόσημο! Για να μην λειτουργούν τα site ανταγωνιστικά στην τηλεόραση και το τύπο στην διαφήμιση! 

Και πόσα είναι αυτά ρε τα site που έχουν  διαφήμιση και τι ποσοστό επί της διαφήμισης έχουν! Ξέρουν άραγε ποιος  είναι ο τζίρος της google από Ελλάδα, που ο καθένας μπορεί να βάλει από απλό κείμενο ( adword) μέχρι μπανεράρα!  Και μάλιστα να παίζει σε όλα τα site ελληνικά και ξένα! Πχ για να καταλάβετε πόσο βλακεία και ηλιθιότητα επικρατεί σε αυτό το κράτος σας δίνουμε το απλό παράδειγμα! Επισκεπτόμαστε από Ελλάδα τα γνωστά αμερικάνικα κουτσομπολίστικα site ! Ξέρετε τι μπάνερ θα δούμε ! Τα ελληνικά που προωθούνται μέσω Google! Ακόμα και σε κινέζικο site να μπείτε ...ελληνική διαφήμιση θα δείτε !Απλά γιατί η  google μοιράζει σε κάθε είδους site διαφήμιση και την κατευθύνει με βάση την χώρα προέλευσης και την αναζήτηση του χρήστη  ! Αρα ποιος θα πάει να πληρώσει διαφήμιση στην ιστοσελίδα του Μάκη, του Ευαγγελάτου ...με καπέλο 21% Όταν ξέρει ότι οι ίδιοι χρήστες θα κάνουν περατζάδα απο 15 blogs  που έχουν διαφημίσεις της Google! 
Kαι αυτά τα site άντε και μαζεύουν του 50% της διαφήμισης ! Πού είναι όλοι οι άλλοι! στην Υahoo το ΜSN  ( mail ) που μπαίνουν τριπλάσιοι επισκέπτες από τα Site αυτά ! Αυτούς δεν μπορείς να τους επιβάλεις αγγελιόσημο γιατί δεν είναι ΜΜΕ και είναι ξένες εταιρίες! Και πες τους στριμώχνεις και αυτούς μέσω της διαφημιστικής και τους τα παίρνεις! Αυτοί μαλάκες είναι να στα δώσουν! Αυτές οι εταιρίες που διαφημίζονται εκεί είναι πολυεθνικές ( αυτοκίνητα κλπ ) όποτε θα μοιράζουν την διαφήμιση από της μητρικές και άντε γεια !  
Αλλά και το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε! Λοιπόν υπάρχουν εταιρίες που προωθούν παγκόσμια διαφήμιση στα site ! Δηλαδή πάει ένας ιδιοκτήτης site  γίνεται συνδρομητής εκεί και έχει όλο δικό του κανάλι διαφήμισης  ! Στέλνει εκεί τον πελάτη του που ηλεκτρονικά online και  με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας η μέσω τραπεζικού λογαριασμού  αγοράζει διαφημιστικό χρόνο επιλέγει και την στόχευση και διαφημίζεται! Οπότε άντε βρες τον ! 
Και να είχε στόχο μια εταιρία να έρθει να επενδύσει εδώ στην Ελλάδα με αυτές τις βλακείες τους ούτε απ έξω δεν περνάει ! Ασε που με την μη ύπαρξη νομοθετικού πλαισίου για το διαδίκτυο και την μην εφαρμογή της κοινοτικής νομοθεσίας θα μπορούσε να του στήσουν και καμία φάση με δήθεν προσωπικά δεδομένο πορνογραφίες και άσεμνα αντικείμενα και θα ψαχνόταν! 
Γιαυτό σας λέμε μακρυά από αυτό το "μπουρδέλο"που λέγεται ελληνικό κράτος !  
Aν έτσι πιστεύουν όλοι τους, συνδικαλιστές , εκδότες , καναλάρχες και πολιτικοί οτι θα λύσουν το πρόβλημα των ταμείων και των εργαζομένων είναι βαθιά νυχτωμένοι ! Προβλήματα θα δημιουργήσουν Ενώ θα μπορούσαν να εφαρμόσουν την πλήρη κατοχύρωση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος με όποιο μέσο και αν ασκείται χωρίς να επιβάλλουν αυτές τις γελοίες και νταβατζηλίδικες φορολογίες ! Γιαυτό κλείνουν οι εφημερίδες , γιαυτό υπάρχουν άνεργοι δημοσιογράφοι, γιαυτό μόνο παρασιτικά και βρώμικα εκδοτικά σχήματα φυτρώνουν για να κάνουν ξέπλυμα βρώμικου πολιτικού επιχειρηματικού χρήματος και μετά να βάζουν λουκέτο !