Απορίες ενός blogger :Πόσες φορές θα αποχωρήσεις Ανδρέα;


Πόσες φορές θα αποχωρήσεις Ανδρέα;

Αποχώρηση Nούμερο 1

Ανδρέας Βγενόπουλος AB, 20 Μαΐου 2008, «Στην καινούργια εποχή, όλοι επιθυμούμε να παίξουμε τον ρόλο του μετόχου και ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που με βλέπετε. Μετά την σημερινή μέρα, αποσύρομαι από την αθλητική επικαιρότητα για να ασχοληθώ με τον νέο μου ρόλο του κύριου μετόχου. Δεν με ενδιαφέρει να εμπλακώ στα διοικητικά και να έχω ρόλο παράγοντα.»….



AB Νόεμβρίος 2008 , «Εχουμε προσλάβει καταξιωμένο προπονητή»
Πρωτοσέλιδο «Εξέδρα», 6 Μαΐου 2009: «Λεφτά ή άντε γεια!»
Πρωτοσέλιδο «Εξέδρα», 7 Μαΐου 2009: «Απαντήσεις ή απέχω»
Πρωτοσέλιδο «Εξέδρα», 17 Μαΐου 2009: «Μπάτζετ ή διάλυση!»

Στον πρώτο χρόνο ο AB έκανε τη μια δήλωση μετά την άλλη καθοδηγώντας ουσιαστικά τις εξελίξεις εκεί που ήθελε. Μάλιστα σε κάθε κρίσιμη στιγμή μέσω της αγαπημένης του «Εξέδρας», έβαζε το εκβιαστικό δίλημμα του.

Αφού είχε οδηγήσε την κατάσταση εκεί που ήθελε ο ΑΒ αποχώρησε πάλι!!

Αποχώρηση Noύμερο 2

ΑΒ, 25 Μαΐου 2009: «Σήμερα ανακοινώνω ότι αποχωρώ οριστικά από ένα χώρο «παραγόντων» που δεν είναι συμβατός ούτε με το χαρακτήρα μου ούτε με τις αρχές μου και στον οποίο συμμετείχα προσωρινά».

Από πού ακριβώς αποχώρησε ο ΑΒ; Θέση στο Δ.Σ. δεν είχε, μέτοχος παρέμεινε, αποχώρησε λοιπόν από το πουθενά. Εκτός από το παρασκήνιο που έμεινε. Μαθαίνουμε ότι έτρεχε τις εξελίξεις σε όλα τα θέματα και μάλιστα ότι ήταν ο μόνος μέτοχος, πλην του Πατέρα, που συναντούσε τον Νιόπλια όταν οι άλλοι μάθαιναν από τα ραδιόφωνα την αποχώρηση του Τεν Κάτε! Μιλάμε για κανονικό interview ο κύριος «δεν ανακατεύομαι στα διοικητικά» ΑΒ.

Και βέβαια οι μνημειώδεις ατάκες των «ενωτικών» παρεμβάσεων περί «παραγόντων του Παναθηναϊκού που δεν θέλουν να κερδίσει η ομάδα» έμειναν στην ιστορία και άλλα πολλά μαργαριτάρια που έχει πει κατά καιρούς.

Ο ΑΒ τα δύο αυτά χρόνια συμπεριφερόνταν σαν να είναι ο απόλυτος ιδιοκτήτης. Οταν όμως ήρθε η στιγμή να γίνει ο απόλυτος ιδιοκτήτης και να υλοποιήσει αυτά που υποσχόνταν έκανε αυτό που γνώριζε καλύτερα. Αποχώρησε!!

Αποχώρηση Noύμερο 3

AB, 2 Ιουνίου 2010: «Αποχωρώ υπερήφανος για την προσφορά μου στον Παναθηναϊκό»

Ο AB την «κοπάνησε» δημιουργώντας τον γνωστό ντόρο. Μπράβο AB, μεγάλη «Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση»!

Επείδη το σήριαλ ΠΑΟ έχει πολλά επεισόδια φρόντισε βέβαια να αφήσει ανοιχτό το παράθυρο της επόμενης αποχώρησης μέσω της νέας επιστροφής!!

Γι’ αυτό και την επόμενη ημέρα της τρίτης αποχώρησης μέσω της εφημερίδας«Εξέδρα», κήρυξε υπόγειο πόλεμο δηλώνοντας «εάν αποχωρήσει, είμαι εδώ»!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ