Δολοφονία Χατζηκωστή. "Συμπληρώθηκε το πάζλ", πιστεύει η αστυνομία

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός, εκείνο που προέχει για τις αστυνομικές Αρχές «είναι να ολοκληρωθεί τάχιστα η διαδικασία και το καταζητούμενο πρόσωπο να τεθεί στη διάθεση των Αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας».
Ερωτηθείς εάν η Αστυνομία θεωρεί ότι έχει συμπληρωθεί το πάζλ σε σχέση με την υπόθεση αυτή, ο κ. Κατσουνωτός είπε πως έχει συμπληρωθεί «ωστόσο, δεν θα πρέπει να σπεύσουμε ούτε να προδικάσουμε, ούτε εκ προοιμίου να κάνουμε σενάρια ή εικασίες για το πώς θα εξελιχτεί η υπόθεση».
Συνέστησε υπομονή μέχρι ο ύποπτος να τεθεί στη διάθεση των Αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας και να ανακριθεί, προσθέτοντας πως «από εκεί και πέρα είναι θέμα του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας και της κατηγορούσας Αρχής για το ποιας μεταχείρισης θα τύχει ο ίδιος και για το πώς θα εξελιχτεί η υπόθεση».

Ερωτηθείς για τη συμβολή στις προσπάθειες για τη σύλληψη του υπόπτου του Επίτιμου Πρόξενου της Μολδαβίας, ο κ. Κατσουνωτός είπε πως όντως υπήρξε μια ουσιαστική συμβολή.
Ανέφερε, επίσης, πως «ουσιαστική και αποτελεσματική συμβολή υπήρξε και από πλευράς κυπριακής Αστυνομίας, καθότι την πρώτη εβδομάδα Ιουνίου αξιωματικός του ΤΑΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας είχε μεταβεί στη Μολδαβία και συνεργάστηκε με τις εκεί αρμόδιες Αρχές».
«Εκτιμούμε ότι η συνεισφορά του και η συμβολή του ήταν ουσιαστική για να επιτευχθεί η χθεσινή σύλληψη, είπε, αναφέροντας πως ο αξιωματικός αυτός έχει επιστρέψει στην Κύπρο.
http://filoksenos.blogspot.com/2010/06/blog-post_1713.html