Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου στη Θεσσαλονίκη

  Δείτε την είδηση και τι γραφουμε "Το Διαδίκτυο , η παιδεραστία ...και οι Έλληνες «παραμυθατζήδες» ...περί του τρόπου προσέγγισης τους εγκλήματος...
Μην μας πουν οτι το facebook φταίει και γιαυτό...Άλλο έγκλημα και άλλο παραμύθια και κατασκευές εγκλήματος 
"Ένας 28χρονος και ένας 46χρονος συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου. Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν 12χρονος δέχθηκε στο προφίλ του στο facebook «πρόσκληση» από τον 28χρονο, τον οποί ογνώριζε από τη γειτονιά του. Σε ηλεκτρονικό του μήνυμα ο 28χρονος, του απέστειλε και φωτογραφία από έναν 13χρονο, ο οποίος εμφανιζόταν σε ασελγείς πράξεις.




Οι γονείς του 12χρονου ενημέρωσαν το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί του οποίου κατάφεραν να βρουν τα ψηφιακά ίχνη του 28χρονου, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και και ένας σκληρός δίσκος, με αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το σπίτι του 28χρονου αποτελούσε τον χώρο όπου είχαν ληφθεί οι επίμαχες φωτογραφίες του ανηλίκου. Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου, επανελήφθησαν αρκετές φορές, ενώ σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις, συμμετείχε σ΄αυτές και ο άλλος συλληφθείς, ο 46χρονος. Στο σπίτι του 46χρονου βρέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, και τρεις συσκευές αποθήκευσης δεδομένων τύπου USB, με αποθηκευμένο πλήθος αρχείων εικόνων και βίντεο παιδικής πορνογραφίας."
http://www.newsblog.gr/?p=41756#more-41756